Με θετικό αποτέλεσμα έφυγε την Τετάρτη από το «Θ. Κολοκοτρώνης» ο μαχητικός ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, μολονότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Αστέρα, στον μεταξύ τους αγώνα για την 18η αγωνιστική της Super League, δεν κατέθεσε τα όπλα και με δύο γκολ του Κοροβέση ισοφάρισε σε 2-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ιδανικό ξεκίνημα στο παιχνίδι έκανε η ομάδα του Βεργέτη, η οποία πήρε νωρίς «αέρα» δύο τερμάτων.

Στο 14′ με έξυπνο πλασέ του Ρόλε μέσα από την περιοχή οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 25′ με τον Μπαράλες, ο οποίος σκόραρε με κοντινή κεφαλιά μετά από ασταθή απόκρουση του Βελλίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΣ, που ενδιάμεσα (22′) είχε φτάσει μία ανάσα από το γκολ, με το σουτ του Γιάκου (ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση τον Θεοδωρόπουλο) κατάφερε να μειώσει στο 43′ με τον Κοροβέση.

Ο Τσάβες σούταρε από πλάγια, ο τερματοφύλακας του Αστέρα απέκρουσε ασταθώς και από κοντά ο άσος του «Άγιαξ» της Ηπείρου έβαλε εκ νέου την ομάδα του στο ματς.

Στο Β΄ ημίχρονο ο ΠΑΣ απείλησε πρώτος στο 53′ με τον Κοροβέση (τον έκοψε ο Θεοδωρόπουλος), με τους γηπεδούχους να απαντούν με δύο απανωτές ευκαιρίες στο 54′ και στο 56′ με ισάριθμα δύο άστοχα σουτ του Ρόλε.

Στο 62΄ από το πλασέ του Ντάσιου η μπάλα ελάχιστα άουτ από το τέρμα του Θεοδωρόπουλου, ο οποίος υπέπεσε σε τραγικό λάθος στο 77ο λεπτό και είδε την εστία του να παραβιάζεται και πάλι.

Ο Κοροβέσης σούταρε και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα, βλέποντάς την να του γλιστράει από τα χέρια και να καταλήγει στα δίχτυα του.

Η ομάδα της Τρίπολης πίεσε στα τελευταία λεπτά για το τρίτο γκολ, που θα της έδινε τη νίκη και στο 83΄ έφτασε πολύ κοντά σε αυτό: από σουτ του Μάσα, ο Βελλίδης βρήκε την μπάλα, η οποία άλλαξε πορεία και χτύπησε αρχικά στο δοκάρι, τον βρήκε εν συνεχεία στην πλάτη και πέρασε άουτ.

Κίτρινες: Τσουκαλάς, Μπέριος, Σκόνδρας

Δοκάρια: 83′ Mάσα (Αστέρας)

Αστέρας (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (80΄ Πάρα), Τσοκάνης, Γκοιάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο (65΄ Τιέ Μπι), Γιαννιώτας, Μπαράλες, Ρόλε (81΄ Νίκο Φερνάντεθ), Μάσα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης):
Βελλίδης, Ντάσιος, Στρούνα, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Γιάκος (72΄ Ίλιτς), Τσουκαλάς, Μανιάς, Τσάβες (72΄ Σαπαλίδης), Κοροβέσης (85΄ Σκόνδρας).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης