Οι οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης απάντησαν στην ανακοίνωση της Ξάνθης και ειδικά στον «φίλο ρεπόρτερ του CAA USA Channel Τζιμι Κλαρκ»! Όπως αναφέρουν είναι διατεθειμένοι να στείλουν και το DVD του αγώνα, ενώ ζητούν να μάθουν αν υπάρχει περιοχή με την ονομασία «Πηγάδια» στην Αμερική!

Η ανακοίνωση:

«Οι ASTERAS FANS αισθάνονται την υποχρέωση να ενημερώσουν τον φίλο ρεπόρτερ του CAA USA Channel Τζιμι Κλαρκ για το τι συνέβη στο χθεσινό παιχνίδι καθώς φαίνεται η πτήση του από την Αμερική καθυστέρησε και έφτασε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μόλις στο 91ο λεπτό της συνάντησης χάνοντας τα προηγούμενα λεπτά «διαιτητικής πανδαισίας» που μας πρόσφερε απλόχερα ο κ. Κουτσιαύτης και οι βοηθοί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα λοιπόν επειδή εμάς μας αρέσει να μιλάμε με στοιχειά και όχι με ατυχή ευφυολογήματα που πλέον έχουν καταντήσει κουραστικά όπως αυτά του εμπνευστή και ιδρυτή του περίφημου «προϊόντος» σας παραθέτουμε τις εξής φάσεις :

1)Μόλις στο 5ο λεπτό δεν καταλογίζεται εμφανέστατο πέναλτι υπέρ του Αστέρα σε σουτ του Ναβάρο και απόκρουση με το χέρι δίκην τερματοφύλακα από τον Ντιέ το οποίο σήμαινε και κίτρινη κάρτα.

2)Στο 67ο λεπτό δεν δίνεται νέο πέναλτι σε εκτός φάσης χτύπημα του Σολαρι πάνω στον Κουρμπέλη που ήταν και αποβολή του παίκτη της Ξάνθης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3)Στο 73 το κρεσέντο του Κουτσιαυτη συνεχίζεται καθώς αρνείται και άλλο πέναλτι σε τράβηγμα πάνω στον Ντε Μπλάσις.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η μη αποβολή του Σολτάνι στην αγκωνιά πάνω στον Κοντοέ στο 44, καθώς και πλήθος αντιαθλητικών χτυπημάτων των παικτών της Ξάνθης πάνω σε παίκτες του Αστέρα Τρίπολης με «πρωτεργάτη» την «αθώα περιστερά» Χοσέμι.

Τζίμι Κλάρκ θα περιμένουμε να δείτε τις επίμαχες φάσεις για να έχετε πιο ολοκληρωμένη και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ άποψη για το παιχνίδι.

Για να σας διευκολύνουμε μπορούμε να σας στείλουμε το DVD του παιχνιδιού στην έδρα εργασία σας ( Αλήθεια θα υπάρχει περιοχή με το όνομα Πηγάδια στην Αμερική …. )

Μετά τιμής
ASTERAS FANS

Υ.Γ. 1 : Για μετάφραση του κειμένου δεν χρειάζεται. Αν δείτε το παιχνίδι οι φάσεις βγάζουν μάτια από μόνες τους.

Υ.Γ. 2 : ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΘΑ ΑΡΙΘΜΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ….».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης