Αν και «καρδιοχτύπησε», ο Αστέρας Τρίπολης κατέβαλε την αντίσταση του μαχητικού Πλατανιά και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Αρκάδες, οι οποίοι είχαν επικρατήσει στην πρώτη αναμέτρηση με 1-0 στην Κρήτη, νίκησαν 3-2 τον Πλατανιά στην παράταση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στον αγώνα ρεβάνς για τον 5ο γύρο της διοργάνωσης, και πήραν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Καραγκούνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 115΄.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πλατανιάς ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα με το πέναλτι του Λουκίνα στο 13΄ κι έχασε και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του. Από την πλευρά τους, οι Αρκάδες, οι οποίοι είχαν δοκάρι στο 75΄ με την κεφαλιά του Σουάρεθ, ισοφάρισαν στο πρώτο λεπτό της παράτασης με τον Ιγκλέσιας. Ο Μιγκέλ Μπιανκόνι στο 102΄ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Πλατανιά, ωστόσο ο Ιγκλέσιας «λύτρωσε» τον Αστέρα στο 112΄, καθώς ευστόχησε σε πέναλτι και «έγραψε» το 2-2, ενώ ο Λουίς Φερνάντεθ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο 120΄.

 

Κίτρινες: Πασαλίδης, Ιγκλέσιας – Καραγκούνης, Λουκίνας, Νίλι, Ουές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κόκκινη κάρτα: Καραγκούνης (115΄, 2η κίτρινη)

Αστέρας Τρίπολης (Μπόρχα Χιμένεθ): Μιχαήλ, Παναγιώτου (46΄ Κώτσιρας), Σουάρεθ, Πασαλίδης, Μουνάφο (103΄ Μπόρχα Φερνάντεθ), Ιγκλέσιας, Αντζουλάς (46΄ Λουίς Φερνάντεθ), Μπελόκ, Χαουρέγκι, Κρέσπι (46΄ Καπίγια).

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Πουρζιτίδης, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Κωστίκος (60΄ Νίλι), Παπουτσογιαννόπουλος (86΄ Μιγκέλ Μπιανκόνι), Ματέους Λεϊρία (108΄ Παπαδόπουλος), Λουκίνας, Ουές, Σμυρλάκης (81΄ Τάρικ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης