Στο στείρο… 0-0 έμειναν Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ, στο παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Super League. Με τον βαθμό αυτό η ομάδα της Τρίπολης μένει στην 5η θέση, ενώ στους 26 βαθμούς ανέβηκε ο ΟΦΗ και «έπιασε» την Καλλονή στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν ιδιαίτερους κινδύνους. Στο 10’ ο Μιλιάζες δεν ανησύχησε τον Μπαντή, ενώ ο Ουσέρο στο 16′ και το 18′ δεν μπόρεσε να προκαλέσει κίνδυνο στον Φερνάντες.

Ο Μπαντής επενέβη στο 27′ στο σουτ του Μπούρμπου, ενώ μοναδική ευκαιρία χάθηκε στο 42′, όταν Ενό με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Φερνάντες.

Στο 54’ και το 55’ ο ΟΦΗ είχε ένα δίλεπτο κυριαρχίας, αλλά οι Μιλιάζες και Κάλαϊτζις ήταν άστοχοι, ενώ στο 64′ ο Φερνάντες είχε διπλή εντυπωσιακή απάντηση σε δύο σουτ του Καράσκο! Στο 81′ η κεφαλιά του Μπαράλες δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 88’ ο Φερνάντες φώναξε ξανά «παρών» και διατήρησε το 0-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 0-0 (Nova 7)

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες:

Κόκκινες κάρτες:

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι (83′ Κάφα), Κοντοές, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (62′ Ντελγκάδο), Μπαράλες, Ντε Μπλάσις, Καράσκο.

ΟΦΗ:
Φερνάντεζ, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (69′ Στάθης), Παπάζογλου, Μακρής, Περογαμβράκης (86′ Μπανούσης).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης