Στο… κόλπο της πέμπτης θέσης βρίσκεται ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης σε ματς για την 27η αγωνιστική της Super League. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε στο 66’ ο Σαβαντογκό.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αρκάδες κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο επέβαλαν το ρυθμό τους και έχασαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο 14΄ ο Επασί εξουδετέρωσε το πλασέ του Τόνσο, ενώ στο 21΄ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων διόρθωσε το λάθος που ο ίδιος δημιούργησε, αποκρούοντας το σουτ του Τσιλιανίδη.

Στο 26΄ ο Γάλλος γκολκίπερ εξουδετέρωσε την προσπάθεια του Μανιά, ενώ στο 30΄ το σουτ του Τόνσο, με καλές προϋποθέσεις, έφυγε άουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο, συνέβη μια περίεργη φάση, όταν ο Γιακουμάκης βγήκε τετ α τετ με τον Αθανασιάδη και πριν πλασάρει ο διαιτητής Τσαμούρης σφύριξε τη λήξη!

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του Αστέρα έπεσε και ο Λεβαδειακός βρήκε την ευκαιρία για να απειλήσει, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ στην πρώτη, ουσιαστικά, ολοκληρωμένη επιθετική ενέργειά του: στο 66ο λεπτό ο Γιακουμάκης βρήκε τον Σαβαντογκό κι εκείνος, με πλασέ από πλάγια θέση, νίκησε τον Αθανασιάδη, που είχε καθυστερημένη αντίδραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάντως την ευκαιρία για να φύγουν με βαθμό από τη Βοιωτία αλλά τη σπατάλησε στο 88΄ ο Δουβίκας, σουτάροντας άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, στην μπαλιά του Ισνάλντο. Στη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε ο Πασαλίδης.

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 (Novasports 2)

Γκολ: 66′ Σαβαντογκό

Κίτρινες κάρτες:
Σαβαντογκό – Πασαλίδης, Τόνσο

Κόκκινες κάρτες:
90’+6′ Πασαλίδης

Λεβαδειακός:
Επασί, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Μητρόπουλος, Νιάσε, Αντιλέχου, Φαβάρο (81′ Καλτσάς), Σουμπίνιο (90′ Νίκας), Μαρκόβσκι, Γιακουμάκης, Σαβαντογκό (72′ Ζαραδούκας).

Αστέρας Τρίπολης:
Αθανασιάδης, Μπέρτος (78′ Κώτσιρας), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης (70′ Δουβίκας), Τόνσο, Κυριακόπουλος (60′ Ισνάλντο), Μανιάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης