Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Βαγγέλη Μάντζιο ο Λεβαδειακός επικράτησε 3-1 του Αστέρα Τρίπολης στη Βοιωτία, σε παιχνίδι για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ με τον Μπαράλες στο 12’, όμως ο Βαγγέλης Μάντζιος σκόραρε στο 18’ και το 46’ και ανέτρεψε το σκορ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 80’ με γκολ του Μιλοσλάβιεβ, μετά από ασίστ του Μάντζιου.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Ο Αστέρας Τρίπολης αιφνιδίασε τους Βοιωτούς και άνοιξε το σκορ. Στο 12’ ο Μάσα έβγαλε εξαιρετική σέντρα και ο Μπαράλες με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη. Η απάντηση των Βοιωτών ήταν άμεση. Στο 18’ ο Μιλοσάβλιεβ έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Μάντζιο, ο οποίος πλάσαρε τον Θεοδωρόπουλο και ισοφάρισε σε 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και το μόνο αξιόλογο ήταν το σουτ του Γιαννιώτα στο 45’ το οποίο πέρασε άουτ.

Με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος ο Μάντζιος σκόραρε ξανά και έδωσε προβάδισμα στον Λεβαδειακό. Ο Λούι έχασε τη μπάλα από τον Μιλιάζες, ο οποίος σέντραρε και ο Μάντζιος με πλασέ πέτυχε το 2-1.

Ο Αστέρας στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει. Στο 48’ ο Μάσα γύρισε τη μπάλα με το κεφάλι και ο Ζησόπουλος δεν μπόρεσε να σκοράρει, σε μία φάση που ο Σηφάκης συγκρούστηκε με τον Μιλιάζες και ήταν εξουδετερωμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λεβαδειακός έχασε σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει στο 79’. Ο Μιλοσάβλιεβ με σέντρα έβγαλε τον Μπουσταμάντε απέναντι από τον Θεοδωρόπουλο, όμως το πλασέ του νέου ποδοσφαιριστή των Βοιωτών πέρασε άουτ. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στην επόμενη φάση. Ο Μάντζιος έφυγε στην κόντρα μόνος του και πάσαρε στον Μιλοσάβλιεβ, ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία.

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 3-1 (Novasports2)

Γκολ: 12′ Μπαράλες (Αστέρας Τρίπολης), 18′ Μάντζιος (Λεβαδειακός), 46′ Μάντζιος (Λεβαδειακός), 80′ Μιλοσάβλιεβ (Λεβαδειακός)

Κίτρινες κάρτες: Γκόμεζ, Κώτσιος, Σηφάκης, Ζίτο – Μπαράλες, Μουνάφο

Κόκκινες κάρτες:

Λεβαδειακός:
Σηφάκης, Μαχαίρας, Μάντζιος, Κώστιος, Ζίτο, Τομάς, Ορτέγκα (59′ Μπουσταμάντε), Μιλοσάβλιεβ, Μιλιάζες, Γκόμεζ (79′ Πίντερ), Βούκσεβιτς (90′ Μάγκας).

Αστέρας Τρίπολης:
Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης (77′ Μούκαμ), Τσοκάνης (54′ Ρόλε), Μουνάφο, Παντελιάδης, Μάσα (68′ Φερνάντες), Μπαράλες, Γιαννιώτας.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης