Νέα πειθαρχική δίωξη εις βάρος των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη για δυσφήμηση του αθλήματος και δημόσιες δυσμενείς κρίσεις, άσκησε την Πέμπτη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Παναγιώτης Καρράς.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΠΟ, «ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη εναντίον των κ.κ. και της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, διότι ο πρώτος και ο δεύτερος τούτων, μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, δυσφήμησαν το άθλημα του ποδοσφαίρου προβαίνοντας δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις και σαφή υπονοούμενα σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Διαιτητών, Πειθαρχικής Επιτροπής), προκαλώντας έτσι στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση, εκ μέρους του κοινού, παρακολούθησης των αγώνων ποδοσφαίρου και προσέλευσης στα γήπεδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους δύο άνδρες είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για τις δηλώσεις που έκαναν μετά τον τελικό του Κυπέλλου.
Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τους επέβαλε την ποινή της επίπληξης και της υποχρέωσης να ανακαλέσουν εκείνες τις δηλώσεις εντός 20 ημερών.

Εντούτοις αντί να ανακαλέσουν, οι μεγαλομέτοχοι της ομάδας της Τρίπολης, εξαπέλυσαν νέα επίθεση εις βάρος του Γιάχου και των «συμμοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης