Με πρωταγωνιστή τον Ρόλε, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στο 23’ και το 67’ ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού στην Τρίπολη, για την δεύτερη αγωνιστική της Super League. Οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ με τον Κονέ πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ενώ οι Αρκάδες είχαν δύο δοκάρια με τους Μπαράλες (36’) και Ουσέρο (70’). Παράλληλα, στο 89’ ο σκόρερ του Λεβαδειακού αποβλήθηκε.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λεβαδειακός αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και έβαλε γκολ από τα… αποδυτήρια. Στο 24ο δευτερόλεπτο ο Κονέ έπιασε στον ύπνο την άμυνα των Αρκάδων και πέτυχε το 1-0.

Πάντως, μετά το 1-0 η ομάδα του Στάικου Βεργέτη πήρε τα ηνία και προσπάθησε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Η ανωτερότητα του Αστέρα επιβραβεύτηκε στο 23’ με τον Ρόλα να σκοράρει για το 1-1, ενώ στο 36’ ο Μπαράλες στάθηκε άτυχος, αφού είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Στατηλάτη.

Ο Αστέρας συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο μέρος και τελικά γύρισε το παιχνίδι. Ο Ρόλε που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο 66ο λεπτό έστειλε εκ νέου τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα επόμενα λεπτά κύλησαν χωρίς μεγάλες φάσεις, με τον Λεβαδειακό να παίζει στο τέλος με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Κονέ στο 89ο λεπτό.

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 2-1 (Nova 7)

Γκολ: 23′, 68′ Ρόλε – 1′ Κονέ
36′ δοκάρι ο Μπαράλες
70′ δοκάρι ο Ουσέρο

Κίτρινες κάρτες: Γκοϊάν, Κουρμπέλης, Λούι – Κονέ, Γεωργιάδης

Κόκκινες κάρτες: 89′ Κονέ

Αστέρα Τρίπολης:
Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης. Ουσέρο, Μάσα (70′ Μάσα), Μπακασέτας (58′ Πάρα), Ρόλε, Μπαράλες (83′ Φερνάντες).

Λεβαδειακός:
Στρατηλάτης, Βούκσεβιτς, Πρόγιτς, Κώτσιος, Τομάς (71′ Γιακουμάκης), Πίντερ, Ζίτο, Μιλοσάβλιεφ (46′ Μάντζιος), Κονέ, Νικολακάκης (42′ Γεωργιάδης), Ορτέγκα.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης