Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την σεζόν 2015-16 στη Super League. Στο 25’ ο Μπερτόλιο άνοιξε το σκορ, ενώ στο 63’ ο Γιάννου διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 77’ αποβλήθηκε ο Μπερτόλιο.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα δημιουργήθηκε από την ομάδα του Πανθρακικού, όταν η μπάλα έφτασε στον Ιγκόρ μετά από φάουλ του Χαβίτο, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να την εκμεταλλευτούν.

Στη συνέχεια ο Αστέρας επέβαλε τον ρυθμό του και κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του. Στο 25’ ο Μπερτόλιο, μετά από σέντρα του Μάσα βρήκε τον τρόπο να σκοράρει με το κεφάλι και να πετύχει το 1-0. Μάλιστα, οι Αρκάδες δημιούργησαν ευκαιρίες για να σκοράρουν περισσότερα γκολ, όμως στο 27’ ο Ιγκλέσιας και στο 36’ ο Μάσα δεν βρήκαν δίχτυα.

Η ομάδα της Κομοτηνής προσπάθησε να απαντήσει στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ωστόσο ο Αστέρας σκόραρε για δεύτερη φορά και «καθάρισε» τη νίκη. Στο 63’ ο Μάσα σέντραρε στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και ο Γιάννου πλάσαρε τον Αθανασιάδη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 77’ ο Μπερτόλιο αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γιάννη Παπαδόπουλου και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης 0-2 (Novasports 1)

Γκολ: 25′ Μπερτόλιο, 63′ Γιάννου

Κίτρινες κάρτες: Αθανασιάδης – Μπερτόλιο, Γιάννου, Χαμντανί, Αλόκο, Ιγκλέσιας, Γιαννούλης

Κόκκινες κάρτες: 77′ Μπερτόλιο

Πανθρακικός (Ρόκα):
Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου (70′ Σέτι), Παπαχρήστος (56′ Χασομέρης), Ποτουρίδης, Σερφά, Μελίσσης, Μεχία, Ροζέριο (84′ Νικόλτσης), Χαβίτο, Τζάνης, Ιγκόρ.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης):
Κοσίσκι, Ζησόπουλος, Αλόκο, Γκοϊάν, Γιαννούλης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Μπερτόλιο, Μάσα, Λανθαρότε (65′ Φούντας), Γιάννου.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης