Σε θρίαμβο μετέτρεψε η Βέροια τον εντός έδρας αγώνα της με τον Αστέρα Τρίπολης. Η «βασίλισσα» του Βορρά συνέτριψε τη Δευτέρα με 4-0 τους Αρκάδες, στο ματς που έριξε την αυλαία της 31ης αγωνιστικής της Super League κάνοντας έτσι αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι Ντουμίτρου (12΄), Μπεν (35΄-πέναλτι, 65΄), Πέρεζ (57΄). Αξίζει να σημειωθεί ότι με παίκτη λιγότερο αγωνιζόταν από το 32′ ο Αστέρας, καθώς στη φάση του πέναλτι, αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Κώστας Θεοδωρόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για τη Βέροια, καθώς μόλις στο 12′ ο Ντουμίτρου αξιοποίησε την ασίστ του Καλτσά και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 32′ ο Θεοδωρόπουλος ανέτρεψε τον Μπεν στην περιοχή.

Την εκτέλεση ανελαβε στο 35′ ο… παθών, ο οποίος σκόραρε… δύο φορές από τη βούλα (σ.σ.: επαναλήφθηκε το πέναλτι) και διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του.

Ο Πέρεζ στο 57′ και ο Μπεν στο 65′ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0, με τη Βέροια να πατά φρένο στη συνέχεια, καθώς ο Αστέρας είχε ρίξει λευκή πετσέτα στο ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου έφτασε τους 40 βαθμούς, οι οποίοι θα γίνουν σίγουρα 43 καθώς την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου.

Στην αντίπερα όχθη, ο Αστέρας παρά την ήττα του παρέμεινε στην 4η θέση, αλλά πλέον νιώθει την «ανάσα» του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ατρόμητου.

Κίτρινες:
Βεργώνης, Γεωργιάδης, Καλί – Ρόλε

Κόκκινες:
Θεοδωρόπουλος (32΄)

Bέροια (Στέφανος Γαϊτάνος):
Καντιμοίρης, Μαραγκός, Καλί, Βέρτζος, Νέτο, Βεργώνης, Μπαλάφας (83΄ Μπατιόν), Ντουμίτρου (79΄ Κάμπορα), Γεωργιάδης (46΄ Πέρεζ), Καλτσάς, Μπεν

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης):
Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Πάρα (58΄ Μπαντιμπανγκά), Ρόλε (75΄ Τσοκάνης), Ιγκλέσιας, Μουνάφο (34΄ Κοσίτσκι), Γιαννιώτας, Μάσα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης