Ο Μπεν Ντέιβις μίλησε για το παιχνίδι του Europa League, ανάμεσα στην Τότεναμ και τον Αστέρα Τρίπολης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των «σπιρουνιών» στην συνέντευξη Τύπου απάντησε αρχικά για τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του από τη Σίτι: «Είμαστε καλά. Κρατάμε τα θετικά και είμαστε έτοιμοι για τον Αστέρα».

Για το πως περιμένουν τον Αστέρα, οι Λονδρέζοι, είπε: «Περιμένουμε να είναι δύσκολο παιχνίδι. Εφόσον ο Αστέρας είναι πρώτος τον αντιμετωπίζουμε σαν με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή απόδοση και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν το Europa είναι εμπόδιο ή βοήθεια για την Τότεναμ, δήλωσε: «Είναι καλό γιατί είναι παραπάνω παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο. Μην ξεχνάμε ότι ο νικητής του Europa πηγαίνει στο Champions League. Άρα είναι έξτρα κίνητρο για εμάς».

Για το ποιες ήταν οι προσδοκίες του για το Europa, πέρσι με την Σουόνσι και φέτος με την Τότεναμ: «Πέρυσι δεν περιμέναμε πάρα πολλά γιατί είχαμε κληρωθεί και με την Βαλένθια. Φέτος όμως έχουμε προσδοκίες να πάμε ψηλά».

Τέλος του ζητήθηκε να καταθέσει την γνώμη του για τον Αστέρα: «Ο Αστέρας είναι δυνατή και γρήγορη ομάδα καθώς είναι πρώτη στον όμιλο. Εφόσον ο Αστέρας είναι πρώτος, είναι φαβορί. Στόχος μας είναι να του πάρουμε την πρωτιά με νίκη αύριο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης