Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκαν Τύρναβος και Αστέρας Τρίπολης που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον 7ο όμιλο της διοργάνωσης.

Το θεσσαλικό συγκρότημα προηγήθηκε στο 37΄ με τον Καραμανλή, ενώ οι Αρκάδες ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45+1΄) με τον Μούκαμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αστέρας «άγγιξε» το γκολ στο 21ο λεπτό, αλλά η κεφαλιά του Παπαχρήστου από τη σέντρα του Τίε Μπι «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι του Πρίφτη.

Ο Τύρναβος «άνοιξε το σκορ» στο 37΄ με τον Καραμανλή, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα μετά την εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου και με πλασέ «έγραψε» το 1-0.

Όμως, οι Αρκάδες ισοφάρισαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου με την… οβίδα του Μούκαμ, η οποία έστειλε αρχικά την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Τυρνάβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος του αγώνα και οι δύο ομάδες πήραν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Τύρναβος (Απόστολος Χαραλαμπίδης)
: Πρίφτης, Λαμπρόπουλος, Καραμανλης, Κισκαμπάνης, Κυριάκος, Παπασάββας (68΄ Χαλούλος), Παληγεώργος (78΄ Φράνκο), Ντατίδης, Γεωργίου (56΄ Ποκόνγκ), Μιλουτίνοβιτς, Σολφερίνο.

Αστέρας (Στάικος Βεργέτης):
Θεοδωρόπουλος, Γογωνάς, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Παπαχρήστος (59΄ Ρόλε), Μουνάφο (73΄ Τορμένα), Τίε Μπι, Νίκο Φερνάντες, Μούκαμ (64΄ Γιαννιώτας), Τσόφλιος.

Τα σημερινά αποτελέσματα

Τύρναβος-Αστέρας Τρίπολης 1-1
(37’ Καραμανλής – 45’+1’ Μουκάμ)

Καλλονή-Αιγινιακός 5-0
(1’, 74’ Καμαρά, 36’ Βλαστέλλης, 53’ Αγρίτης, 90’+3’ Ξύδας)

Η τελική βαθμολογία του 7ου ομίλου

Αστέρας Τρίπολης 7 (7-3)
Τύρναβος 5 (4-3)
Καλλονή 4 (7-3)
Αιγινιακός 0 (2-10)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης