Ο Ολυμπιακός λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, καθώς με γκολ του Νάτχο επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο 18’ με τον Καμαρά, ενώ οι Αρκάδες ισοφάρισαν στο 67’ με τον Τόνσο. Με αυτόν τον τρόπο οι Πειραιώτες έφτασαν στην τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν από το ξεκίνημα να έχουν κοντά τις γραμμές τους για να εμποδίσουν την αντίπαλη δημιουργία στη μεσαία γραμμή και τα κατάφερναν σε ικανοποιητικό βαθμό, παρότι στο 5ο λεπτό στάθηκαν τυχεροί, όταν το εξαιρετικά εκτελεσμένο φάουλ του Φορτούνη κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Οι Αρκάδες προσπαθούσαν να επιτεθούν, όπως στη φάση του 10ου λεπτού, με την μπάλα να σκάει στο σουτ του Τσιλιανίδη και τον Γιαννιώτα να διώχνει σε κόρνερ. Τελικά, τα σχέδια των παικτών του Παντελίδη χάλασε στο 18΄ ο Καμαρά, που άνοιξε το σκορ με ένα σουτ «φωτοβολίδα» από τα 40 μέτρα και έσπευσε να το πανηγυρίσει στην αγκαλιά του Γιάγια Τουρέ, ο οποίος βρισκόταν με πολιτικά στον πάγκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σουτ του Αφρικανού μέσου η μπάλα χτύπησε στην εσωτερική πλευρά της οριζόντιας δοκού και εν συνεχεία μέσα από τη γραμμή, στο πρώτο γκολ του Καμαρά με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 49΄ οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν καλή ευκαιρία για να σκοράρουν εκ νέου, όταν ο Χριστοδουλόπουλος σέντραρε για τον Γκερέρο, ο οποίος υπό πίεση δεν κατόρθωσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια ο Ποντένσε έκανε «ψαλιδάκι» και μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Οι παίκτες του Μαρτίνς δεν έβρισκαν το δεύτερο γκολ και ο Αστέρας τους «τιμώρησε» στο 67΄ με τον Τόνσο, που είχε μπει λίγο νωρίτερα και σκόραρε με διπλή προσπάθεια, καθώς το πρώτο σουτ είχε αποκρουστεί από τον Γιαννιώτη.

Στο 86΄ μάλιστα παραλίγο να γίνει το 1-2, όταν ο Μιράντα έκανε κακό υπολογισμό, ο Τόνσο σούταρε και η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη. Τελικά η λύτρωση για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ποντένσε σέντραρε από αριστερά, ο Γκερέρο έκανε κεφαλιά πάσα για τον Νάτχο και εκείνος με δεξί σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 2-1 (Novasports 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 18′ Καμαρά (Ολυμπιακός), 68′ Τόνσο (Αστέρα Τρίπολης), 90’+2′ Νάτχο (Ολυμπιακός)
5′ δοικάρι ο Φορτούνης


Κίτρινες κάρτες:
Φορτούνης, Βούκοβιτς – Ιγκλέσιας, Παπαδόπουλος

Κόκκινες κάρτες:


Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς):
Γιαννιώτης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Μιράντα, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Καμαρά (84′ Νάτχο), Χριστοδουλόπουλος (72′ Χασάν), Ποντένσε, Φορτούνης (74′ Φετφατζίδης), Γκερέρο.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Κώτσιρας (46′ Κώτσιρας), Μαρτίνεθ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς (62′ Τόνσο), Μανιάς (79′ Βαλιέντε).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης