Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στη λευκή ισοπαλία το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη, για την 19η αγωνιστική της Super League.

Οι «κυανέρυθροι», είδαν τους Βλάχο (3`) και Μασούρα (5`) να σημαδεύουν τα δοκάρια του Μπαντή, με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν (0-0) και τους φιλοξενούμενους να μένουν σίγουρα πιο ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε επιθετικό μονόλογο του Πανιωνίου εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για ν` ανοίξουν το σκορ, ενώ είχαν και δύο σουτ στο δοκάρι.

Στο 3` σέντρα-σουτ του Βλάχου η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπαντή, στο 4` ο Ανσαριφάρντ με προβολή δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Μπαντή, ενώ στο 5` ο Μασούρας σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Στο 17` δυνατό σουτ του Οικονόμου από μακριά έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαντής, ενώ στο 21` ο Ανσαριφάρντ σούταρε από διαγώνια θέση όμως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αρκάδες με την έναρξη του β` μέρους έδειξαν ν` αναθαρρεύουν αγωνιστικά, όμως ο Πανιώνιος ήταν αυτός που έχασε τη νέα μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει.

Στο 65ο λεπτό ο Μπαντής έδιωξε δύσκολα το βολέ του Μπακασέτα στη σημαντικότερη ευκαιρία του δεύτερου 45λεπτου, το οποίο κύλησε με τους γηπεδούχους να ελέγχουν το ρυθμό του αγώνα και τους Αρκάδες να προσπαθούν σε κάποια αντεπίθεση να φτάσει σε κάποιο γκολ.

Το τελικό 0-0 είναι βέβαιο ότι ικανοποιεί μόνο τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είδαν τον… χάρο με τα μάτια τους, ειδικά στα δέκα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Κίτρινες: Kόρμπος, Τζανδάρης-, Στανισάβλιεβιτς

Δοκάρια: Βλάχος (Πανιώνιος), Μασούρας (Πανιώνιος)

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Κόρμπος, Σιώπης, Ρισβάνης, Βλάχος, Καραμάνος, Μπακασέτας, Μασούρας (73′ Τζανδάρης), Ανσαριφάρντ.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Γιαννούλης, Αλόκο, Γκοϊάν, Χαμντανί, Κουρμπέλης, Φούντας (44′ Λανθαρότε), Μπερτόλιο (70′ Νίκο Φερνάντες), Στανισάβλιεβιτς (85′ Ιγκλέσιας), Γιάννου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης