Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και το δεύτερο παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ της Super League, καθώς ο Αστέρας Τρίπολης με κορυφαίο τον τερματοφύλακά του, Ερνάντες απέσπασε την Τετάρτη ισοπαλία με 1-1 σκορ από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Oι Αρκάδες προηγήθηκαν μόλις στο 12΄ με δυνατό σουτ του Μπαράλες, ωστόσο στο 59′ ο Στοχ ισοφάρισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα εναπομείναντα λεπτά ο «δικέφαλος» του Βορρά πίεσε για την ανατροπή, ωστόσο οι παίκτες του Γεωργιάδη βρήκαν απέναντί τους τον εξαιρετικό γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, που με τις εξαιρετικές επεμβάσεις του έσωσε τον βαθμό για το συγκρότημα του Βεργέτη.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το ματς για τους φιλοξενούμενους καθώς κόντρα στη ροή του αγώνα προηγήθηκαν, παγώνοντας την Τούμπα.

Πιο συγκεκριμένα στο 12’ μετά το τραγικό λάθος του Σκόνδρα, ο Μπαράλες έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ νίκησε τον Γλύκο, κάνοντας το 0-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νευρικότητα, τα λάθη και η αδυναμία στην τελική προσπάθεια συνέθεσαν την εικόνα του ΠΑΟΚ μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, την ίδια στιγμή που οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερο κατά νου να κερδίσουν χρόνο για να διατηρήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Με τον ΠΑΟΚ να πιέζει και τον Αστέρα να αμύνεται μαζικά κάτω από τη σέντρα, επέστρεψαν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 59’, όταν από όμορφο γύρισμα στην περιοχή του Νάτχο ο Στοχ (κορυφαίος για τους «ασπρόμαυρους» στο παιχνίδι) με πλάγιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν τα ηνία στα χέρια τους, οι διαδοχικές κεφαλιές, όμως, από τους Κουλούρη, Βίτορ δεν βρήκαν στόχο.

Στο 76’ σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΟΚ πέρασε ανεκμετάλλευτη από τον Αστέρα, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ στην αμέσως επόμενη φάση για τους Θεσσαλονικείς, σε σουτ του Κουλούρη.

Με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών ο Ερνάντεζ λειτούργησε σωτήρια για τον Αστέρα, αποτρέποντας την παραβίαση της εστίας του, αρχικά σε κεφαλιά του Αθανασιάδη (έδιωξε με το πόδι) και στη συνέχεια σε σουτ του Στοχ (έδιωξε με τα χέρια).

Κίτρινες: Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Βίτορ/Μπαράλες, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Γκόιαν, Ντε Μπλάσις

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Λίνο (79’ Τζαβέλλας), Βίτορ, Ινσαουράλδε, Κάτσε, Νάτχο, Μάρτενς (46’ Βούκιτς), Λούκας (56’ Κουλούρης), Στοχ, Αθανασιάδης

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Ν’Ντο (82’ Μουνάφο), Ουσέρο, Καράσκο (65’ Ναβάρο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (73’ Χουάνμα)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης