«Περήφανος που βγήκα πρώτος σκόρερ»

«Περήφανος που βγήκα πρώτος σκόρερ»
Ο Χερόνιμο Μπαράλες μίλησε στην κάμερα της τηλεόρασης του Αστέρα Τρίπολης και αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό επίτευγμα να βγει πρώτος σκόρερ της Super League, ενώ αναφέρθηκε και στο δυνατό του σημείο!


Η συνέντευξη:

-Ο τίτλος του πρώτου σκόρερ σου ανήκει… Τελικά, έχουν σημασία και οι προσωπικές διακρίσεις;
«Σαφώς και έχουν σημασία. Είμαι ικανοποιημένος και περήφανος γι’ αυτό το επίτευγμα. Μαζί μου χαίρονται και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές, οι κοντινοί μου άνθρωποι, αλλά και όλη η ομάδα και το τεχνικό τιμ. Αν δεν ήταν όλοι αυτοί δεν θα μπορούσα να σκοράρω τόσα γκολ».

-Περίμενες πως κάποια στιγμή θα το κατάφερνες;
«Πιστεύω πως κάποιος, σε οποιαδήποτε θέση και να είναι, δουλεύει για να φτάσει όσο ψηλότερα μπορεί. Αυτό έκανα και εγώ. Η δικιά μου θέση απαιτεί να βάζω γκολ. Πάνω σε αυτό δούλεψα όλη τη χρονιά. Χάρη στο Θεό και στην τύχη τα κατάφερα και πήρα αυτόν τον τίτλο».

-Με ποιόν θα το μοιραζόσουν;
«Οφείλεται σε όλη την ομάδα. Πολλοί συμπαίκτες μου έκαναν αρκετές ασίστ και μαζί με τους υπόλοιπους επιθετικούς κάναμε πολύ καλή δουλειά. Αν δεν ήταν όλοι αυτοί δεν θα τα κατάφερνα μόνος».

-Τα 9 γκολ σου είναι με το κεφάλι. Πολλοί λένε πως σουτάρεις με το κεφάλι… Συμφωνείς;
«Σίγουρα το κύριο χαρακτηριστικό μου είναι οι κεφαλιές. Προσπαθώ να σκοράρω και με άλλους τρόπους, με σουτ, αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ πως το καλό μου σημείο είναι το κεφάλι. Θα το παρομοίαζα δυνατό όσο και το πόδι μου. Ίσως είναι και καλύτερο!»

-Πώς έζησες τον ανταγωνισμό από τους αντίπαλους επιθετικούς;
«Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι επιθετικοί, που μπορούν να σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή. Προτεραιότητα για εμένα ήταν να τερματίσει ο Αστέρας όσο πιο ψηλά μπορεί. Αυτό έγινε και είμαι ικανοποιημένος».

-Ποιο ήταν το καλύτερο γκολ από τα 17 που πέτυχες;
«Το καλύτερο γκολ που σημείωσα ήταν αυτό με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Μου άρεσε πολύ και αυτό με τον ΟΦΗ, όμως αν έπρεπε να διαλέξω ένα, θα ήταν το πρώτο, κόντρα στον Πανιώνιο».

-Πού αφιερώνεις το βραβείο του πρώτου σκόρερ;
«Πρώτα στη γυναίκα μου και στο γιο μου. Σίγουρα και στην οικογένειά μου που είναι μακριά αλλά αποτελεί μεγάλο στήριγμα για εμένα. Φυσικά και στους συμπαίκτες μου που χάρη σε αυτούς έφτασα σε αυτόν τον τίτλο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Μαΐου 2015, 13:47