Ο Ατρόμητος ήταν ο νικητής, 2-1, της φιλικής αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, ματς που αποτέλεσε «πρόβα τζενεράλε» και για τις δύο ομάδες πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου της Super League.

Οι Αρκάδες είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 8ο λεπτό με τον Μέγερι να διώχνει πλασέ του Καλτσά, ενώ ο Ατρόμητος απείλησε στο 15′ με τον Βασιλακάκη να σουτάρει από το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 68′, η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να ανοίξει το σκορ με προβολή του Κουλούρη μετά από φάουλ του Ούμπιδες. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μουνάφο βρήκε τον Καλτσά στην περιοχή και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 1-1 για τον Αστέρα. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ήταν αυτή που πήρε τελικά τη νίκη με 2-1, χάρη στο γκολ του Μούγιακιτς στο 79′ μετά από ασίστ του Μπρούνο.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι):
Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης (69′ Νάτσος), Χατζηισαΐας (84′ Στρούγγης), Ρισβάνης, Μάντσον (84′ Λαζαρίδης), Μπουσουλάτζιτς (84′ Γαρουφαλιάς), Βασιλακάκης, Ούμπιδες (84′ Κωτσόπουλος), Μανούσος (69′ Ενσικουλού), Κουλούρης (69′ Μπρούνο).

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης):
Παπαδόπουλος (46′ Αθανασιάδης), Κώτσιρας, Άνχελ, Πασαλίδης (65′ Βαλιέντε), Τριανταφυλλόπουλος (86′ Μπέλοκ), Κυριακόπουλος (84′ Μπαστιάνος), Μουνάφο, Ιγκλέσιας (80′ Ματρικάρντι), Τσιλιανίδης (86′ Ρόλε), Μανιάς (65′ Δουβίκας), Καλτσάς (92′ Κάρδαρης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης