«Πρώτα η αμυντική συνοχή»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014, 15:42
«Πρώτα η αμυντική συνοχή»
Ο Στάικος Βεργέτης τόνισε ενόψει του αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με την Μπεσίκτας ότι στόχος των Αρκάδων είναι να διατηρήσουν την άμυνάς τους «καθαρή». Κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Κωνσταντινούπολη, ο Έλληνας τεχνικός είπε:

«Το όνειρο δεν ξεκίνησε τώρα, έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες. Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε στους ομίλους του Europa League. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι επαγγελματίες και γνωρίζουν ότι πρέπει να ανταπεξέλθουν. Σε τι βαθμό θα τα καταφέρουμε δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Ο κόσμος να ξέρει πως θα προσπαθήσουμε και θα το παλέψουμε πάρα πολύ».

Για το πλάνο του τόνισε: «Το πλάνο έχει αρχή και τέλος στην αμυντική συνοχή. Κοντά τις γραμμές και να εκμεταλλευτούμε τους όποιους χώρους βρούμε. Πρώτα όμως είναι η αμυντική λειτουργία».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ταξί στην Πόλη: «Είναι ένα ξεχωριστό μέρος που εκπροσωπεί τον ελληνισμό, ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του. Περισσότερο αφορά εμάς τους Έλληνες παίκτες, προπονητές και διοίκηση, όχι τόσο τους ξένους. Επαγγελματίες του ποδοσφαίρου είμαστε, είναι μόνος ένας αγώνας αλλά υπάρχει και αυτή η ιδιαιτερότητα».

Τέλος μίλησε για την Μπεσίκτας: «Έχουμε πληρέστατη εικόνα, την έχουμε αναλύσει. Έχει φοβερή ποιότητα σε κάθε γραμμή».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014, 15:45