Τα πλέι οφ της Super League ξεκινούν σήμερα με δύο αναμετρήσεις. Στην Τρίπολη ο Αστέρας φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, ενώ αργότερα ο Ατρόμητος κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ.

Σε ότι αφορά το «τριφύλλι» ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε τον Μάρκους Μπεργκ στην αποστολή, ωστόσο δεν αναμένεται να τον έχει στη βασική ενδεκάδα. Στα γκολπόστ θα ξεκινήσει ο Στιλ, ενώ στην άμυνα αναμένεται να παίξουν οι Νάνο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης και Μπούρμπος. Στα χαφ τους Λαγό και Ζέκα θα πλαισιώσει ο Κουτρουμπής, με τον Νίνη να έχει ελεύθερο ρόλο και τους Κλωναρίδη, Καρέλη να βρίσκονται στην επίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Αστέρα, ο Θεοδωρόπουλος θα βρίσκεται στο τέρμα, έχοντας μπροστά του τους Παντελιάδη, Γκοϊάν, Σανκαρέ και Λούι. Συα χαφ θα ξεκινήσουν οι Μουνάφο, Ιγκλέσιας, έχοντας βοήθεια από τον Ρόλε. Ο Μάσα θα παίξει αριστερά, ο Γιαννιώτας δεξιά και προωθημένος θα είναι ο Μπαράλες.

Στο παιχνίδι που ξεκινάει στις 20:30 ο Ατρόμητος θα παίξει με τον Γκορμπούνοφ στο τέρμα και τους Κοντοέ, Λαζαρίδη, Φυτανίδη, Κιβρακίδη στην άμυνα. Ο Πίτου Γκαρσία με τον Αγκουαζί θα πάρουν θέση στα χαφ, ενώ ενδεκάδα διεκδικεί και ο Κατσουράνης. Ο Ούμπιντες θα είναι μπροστά τους και οι Καραμάνος, Δημούτσος στα «φτερά», με τον Ναπολεόνι στην κορυφή της επίθεσης.

Για τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Γεωργιάδης θα τοποθετήσει τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα θα παίξουν οι Κίτσιου, Κόστα, Τζαβέλλας και Ρατς. Ο Τζιόλης θα αγωνιστεί δίπλα στους Κάτσε, Νομπόα και στην επίθεση θα βρίσκονται οι Μακ, Περέιρα και Αθανασιάδης.

Η 1η αγωνιστική:

18:15 Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (Novasports 2)
20:30 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (Novasports 1)

Η βαθμολογία

Παναθηναϊκός 2
ΠΑΟΚ 2
Αστέρας 1
Ατρόμητος 0

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης