Την απόκτηση του Ντουντού, ο οποίος δοκιμαζόταν στις προπονήσεις του Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσαν οι Αρκάδες. Την προηγούμενη χρονιά ο Εντουάρντο ντος Σάντος Λίμα αγωνίστηκε στην Σάο Μπερνάρντο.

Η ανακοίνωση:

«Ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Eduardo dos Santos Lima (Dudu). Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου 1989 στη Βραζιλία, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην São Bernardo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Dudu Lima υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018, ενώ συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις του ΑΣΤΕΡΑ για τη σεζόν 2014-2015, όπου και δόθηκε η ευκαιρία στο προπονητικό επιτελείο να αποκτήσει πλήρη εικόνα για τα ποδοσφαιρικά του στοιχεία.

Οι πρώτες δηλώσεις

“Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι η μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και έκαναν όλα όσα έπρεπε για να έρθω στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αυτό που ξέρω για τον ΑΣΤΕΡΑ είναι ότι εδώ και τέσσερα χρόνια παίζει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα είναι μια από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βιογραφικό του Dudu
2011 RD Brasil – 11
2012 (Α) São Bernardo – 14
2012 (Β) → Chapecoense de Futebol (loan) – 7
2013 São Bernardo – 6
2014 São Bernardo – 11
2015 São Bernardo – 7».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης