Την παραχώρηση του Τάσου Παπαχρήστου στον Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε την Τετάρτη η ΠΑΕ Παναιγιάλειος. Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός υπέγραψε με τους Αρκάδες συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιγιάλειος: «Ο Τάσος Παπαχρήστος από σήμερα ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του Αστέρα Τρίπολης! Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα τού 20χρονου Αιγιώτη ακραίου αμυντικού και συναίνεσε ώστε να παραχωρηθεί σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία ενέργεια που δικαιώνει πρώτα από όλα τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αλλά κατ’ επέκταση και τον αιγιώτικο σύλλογο, στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Χάρη στο ταλέντο, τον άψογο χαρακτήρα του και τη σκληρή δουλειά ο Τάσος Παπαχρήστος κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Μάλιστα σήμερα το μεσημέρι ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία τού Αστέρα Τρίπολης, όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας πέντε ετών. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο “μελανόλευκο” σύλλογο και του εύχεται ολόψυχα καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στη νέα “σελίδα” που ανοίγει στην καριέρα του».

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης