Με τα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης συνεχίζονται σήμερα τα πλέι οφ της Super League. Το παιχνίδι στην «Τούμπα» είναι αυτό που ξεχωρίζει καθώς οι δύο ομάδες αναμένεται να παλέψουν για την πρώτη θέση στο μίνι-πρωτάθλημα, όπου οι «πράσινοι» έχουν για την ώρα σαφές πλεονέκτημα, καθώς απέχουν τέσσερις βαθμούς από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γεωργιάδης θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ιτάνζ, ενώ στην άμυνα αναμένεται να αγωνιστούν οι Κίτσιου, Κόστα, Τζαβέλλας και Ρατς, με τον Βίτορ να διεκδικεί τη θέση του Κόστα. Οι Κάτσε, Τζιόλης και Νομπόα θα παίξουν στο κέντρο, ενώ στα «φτερά» θα τοποθετηθούν οι Μακ, Περέιρα και προωθημένος θα είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Σκόνδρας, Μαντούρο, Πόζογλου, Παπαδόπουλος, Σαββίδης, Κουλούρης και Πούγγουρας. Εκτός έμειναν οι Κωνσταντινίδης, Σαλπιγγίδης, Γκολάσα και Δεληγιαννίδης.

Για τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει τους Κλωναρίδη, Πέτριτς, Χουχούμη και Τριανταφυλλόπουλο. Ο Στιλ θα παίξει κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα θα ξεκινήσουν οι Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ και Νάνο. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Κουτρουμπής, που θα έχει βοήθειες από τους Λαγό και Ζέκα. Πιο μπροστά θα παίξει ένας εκ των Ατζαγκούν και Νίνη, ενώ τις θέσεις στην επίθεση θα καλύψουν οι Καρέλης και Μπεργκ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Μαρινάκης, Πράνιτς, Δώνης, Ντίνας, Μαυρίας και Μπερίσα.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι κοντράρονται Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης. Οι δύο ομάδες ψάχνουν τη νίκη στην μάχη που δίνουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες μετρούν από μία ήττα και μία ισοπαλία αντίστοιχα από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη.

Το πρόγραμμα

17:15 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (Novasports 2)
19:30 ΠΑΟΚ -Παναθηναϊκός (Novasports 1)

Η βαθμολογία

Παναθηναϊκός 8 (6-0)
ΠΑΟΚ 4 (1-1)
Αστέρας Τρίπολης 2 (0-4)
Ατρόμητος 1 (1-3)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης