Ο Αστέρας ηττήθηκε στο Γκελζενκίρχεν από τη Σάλκε 4-0, με τον Στάικο Βεργέτη να στέκεται στο πρώτο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, όπως και στις απουσίες που είχαν οι «Αρκάδες».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα θετικά που κρατάει από τον αγώνα και στις εμπειρίες που αποκτούν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Σίγουρα πιστεύω ότι το τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου ήταν το καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα. Το γκολ μας επηρέασε, ο αντίπαλος ανέβασε τον ρυθμό του και κάπου χαθήκαμε εκείνη την στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και είχαμε στην αρχή καλή οργάνωση ελέγχαμε τον αντίπαλο και σε μερικές περιπτώσεις προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά, μπήκε το γκολ και μας αποσυντόνισε. Πήγαμε στα αποδυτήρια μιλήσαμε με τα παιδιά και βγήκαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο.

Είναι θέμα ισορροπίας, η οποία χάθηκε όταν δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, ο αντίπαλος πήρε ψυχολογία κάπου ανέβασε στροφές και εμείς αντιστοίχως πέσαμε. Τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια πάνω σε έναν μεγάλο αντίπαλο και αυτό πρέπει να το δείτε και να το αξιολογήσετε.

Γενικότερα οι απουσίες επηρεάζουν την χημεία μιας ομάδας. Όταν όμως έχεις 11 παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ του Αστέρα σημαίνει ότι είναι ανταγωνιστικοί και όλοι ανά πάσα στιγμή μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα όταν τους χρειαστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κρατάμε τις εμπειρίες, είναι πολύ σημαντικό οι παίκτες να αποκτούν εμπειρίες από τέτοιες αναμετρήσεις σε τόσο μεγάλο επίπεδο, έτσι ώστε να αποκτήσουν και καλό αγωνιστικό ρυθμό».

Επιμέλεια: Ελένη Λούμου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης