Μολονότι αναγνώρισε ότι το έργο του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στην Μπεσίκτας θα είναι δύσκολο, ο Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού εκτός έδρας ματς με τους Τούρκους, για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς τους παίκτες του.

«Έχω ώριμους παίκτες, που ξέρουν τα καθήκοντά τους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Αρκάδων, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του πρέπει να είναι σοβαρή και πειθαρχημένη απέναντι στους «αετούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μετά από ένα μαγευτικό καλοκαίρι, με τις τρεις προκρίσεις έχουμε την τιμή και τη χαρά να συμμετέχουμε στους ομίλους, αρχής γενομένης από έναν πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στην Μπεσίκτας. Έχουμε παίκτες ώριμους, συνειδητοποιημένους, που ξέρουν τα καθήκοντά τους και πιστεύω ότι θα τα δείξουν στο μέγιστο βαθμό».

Για την απουσία του Κουρμπέλη ανέφερε: «Είναι μια τεράστια απουσία, η οποία θα έχει επάξια αντικατάσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη δήλωση του Σλάβεν Μπίλιτς ότι σέβεται πολύ τον Αστέρα ο Βεργέτης τόνισε: «Οι μεγάλες προσωπικότητες στον αθλητισμό πάντα σέβονται τον αντίπαλο. Ο Σλάβεν Μπίλτς είναι μια μεγάλη προσωπικότητα, το αποδεικνύει και το ίδιο σεβόμαστε κι εμείς εκείνον και την ομάδα του».

Εν συνεχεία ο Βεργέτης ρωτήθηκε από Τούρκο δημοσιογράφο για το γεγονός ότι στο παρελθόν υπήρχε ένταση μεταξύ των φιλάθλων σε αγώνες ομάδων των δύο χωρών, ενώ πλέον δεν ισχύει κάτι τέτοιο, τονίζοντας: «Αισθανόμαστε πολύ όμορφα που είμαστε εδώ στην Τουρκία και ειδικά στην Κωνσταντινούπολη. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Οι δύο χώρες έχουν κάνει πολλά βήματα πολιτισμού και αύριο θα είναι μια όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά».

Για τις προσδοκίες του Αστέρα στον όμιλο ο Βεργέτης ανέφερε: «Ο Αστέρας ευελπιστεί να είναι ανταγωνιστικός απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Αυτό σημαίνει να αμυνθεί οργανωμένα και να επιτεθεί αποτελεσματικά».

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης