Σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στα πλέι οφ της Super League έκανε ο ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά, μετά τη νίκη του με 2-1 επί του Αστέρα στην Τρίπολη, επιβλήθηκε την Κυριακή για δεύτερη φορά των Αρκάδων με 1-0 σκορ στην Τούμπα και έμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα η ομάδα του Τσιώλη, μετά τη σημερινή ήττα της έμεινε στους πέντε βαθμούς και διατηρεί μαθηματικές ελπίδες πλέον για την πρωτιά.

Το γκολ που έκρινε το ματς το σημείωσε ο Ολίσε στο 57ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κάτσε στο 88΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

TΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας ξεκίνησε με δύο ευκαιρίες, μία για κάθε ομάδα. Στο 4ο λεπτό η κεφαλιά του Αθανασιάδη στη σέντρα του Ρομπέρ πέρασε άουτ και στην επίθεση που ακολούθησε ο Κάφα πλάσαρε, ο Γλύκος απέκρουσε και στην επαναφορά ο Αργεντινός σούταρε άουτ. 

Ο γρήγορος ρυθμός των πρώτων λεπτών δεν είχε όμως συνέχεια, με αποτέλεσμα η ποιότητα να είναι μέτρια στο υπόλοιπο του ημιχρόνου και οι μοναδικές καλές στιγμές στο διάστημα που ακολούθησε να καταγραφούν στο 22ο και το 43ο λεπτό, με τον Ντε Μπλάσις να εκτελεί απευθείας φάουλ (ελάχιστα άουτ) και τον Περόνε να αστοχεί σε ψηλοκρεμαστό σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν με επιθετικότερο πνεύμα, προκειμένου να μην μπουν σε περιπέτειες. Έτσι, στο 54΄ ο αμαρκάριστος Βούκιτς σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φούλοπ, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Ολίσε δεν λάθεψε: ο Ρομπέρ σέντραρε, ο Σανκαρέ απέτυχε να απομακρύνει μακρύτερα από το σημείο του πέναλτι και ο Ολίσε με εν κινήσει βολέ ξετίναξε τα δίχτυα του Ούγγρου τερματοφύλακα.

Ο αγώνας απέκτησε αίφνης μεγάλο σασπένς, αφού ο Αστέρας αποφάσισε να επιτεθεί, καθώς το αποτέλεσμα ήταν καταδικαστικό. Έτσι, στο 70΄ ο Περόνε έφυγε από την άμυνα του ΠΑΟΚ, αλλά τον «πρόδωσε» η ταχύτητά του, καθώς τον πρόλαβε ο Κουμάλο απέναντι στον Γλύκο, ενώ στο 83΄ ο Φούλοπ απέκρουσε το σουτ του Ολίσε στην τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα.

Κίτρινες: Κάτσε, Ολίσε, Κατσουράνης, Λάζαρ – Κοντοές

Κόκκινες: 88′ Κάτσε (2η κίτρινη)

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Αποστολόπουλος, Βούκιτς (56΄ Γεωργιάδης), Ρομπέρ, Λίνο (80΄ Σταφυλίδης), Λάζαρ (87΄ Λόρενς), Κάτσε, Κατσουράνης, Κουμάλο, Αθανασιάδης, Ολίσε.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Ουσέρο, Περόνε, Κάφα (55΄ Ράγιος), Τσαμπούρης, Αλβάρες (70΄ Καλαντζής), Σανκαρέ, Ναβάρο, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις, Κοντοές (32΄ Γιαλούσης).

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης