Μεγάλη ένταση υπήρξε στα αποδυτήρια στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης», μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό, που έληξε ισόπαλος 2-2, χάρη στο γκολ του γκολκίπερ των γηπεδούχων, Nίκου Παπαδόπουλου στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Σωκράτης Διούδης έγινε αποδέκτης… γαλλικών από τον Νίκο Παπαδόπουλο με το σκορ στο 1-2, όταν έπεσε στο έδαφος στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από αψιμαχία του με τον Τιλίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο γκολκίπερ του Αστέρα ζήτησε από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού με άκομψο τρόπο, μεταξύ άλλων να σηκωθεί, κατηγορώντας τον για καθυστερήσεις.

Μόλις ολοκληρώθηκε το ματς, ο Παπαδόπουλος επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του «τριφυλλιού», για να ζητήσει συγγνώμη από τον Διούδη, προκειμένου να λήξει το θέμα, που είχε δημιουργηθεί.

Πάντως η κουβέντα τους δεν κύλησε καλά και η κατάσταση πήγε να ξεφύγει, αφού επικράτησε μεγάλη ένταση για κάποια λεπτά, ανάμεσα στους δύο παίκτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε εκείνο το σημείο παρενέβησαν άνθρωποι και των δύο ομάδων, για να αποφευχθούν τα… χειρότερα και το επεισόδιο να λήξει κάπου εκεί.

Δευτερόλεπτα αργότερα, οι συμπαίκτες του σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης των Αρκάδων τον απομάκρυναν από τη φυσούνα και τον οδήγησαν στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να τον ηρεμήσουν, με τις φωτογραφίες, με το σκισμένο μπουφάν του Νίκου Παπαδόπουλου, να μαρτυρούν την ένταση του επεισοδίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης