Το πέναλτι που κέρδισε ο Αστέρας Τρίπολης και η κόκκινη κάρτα εις βάρος της Λάρισας στο παιχνίδι των δύο ομάδων έφερε «χαρτοπόλεμο» ανακοινώσεων. Οι «βυσσινί» πριν ολοκληρωθεί το ματς εξέδωσαν ανακοίνωση:

«Αν βλέπουν αυτή τη στιγμή τον αγώνα Αστέρα Τρίπολης-ΑΕΛ ο εισαγγελέας και το δικαστήριο που θα δικάσουν τον Μποροβήλο μαζί με τον Μπέο, τον Τσακογιάννη, τον Παπαδόπουλο και τους άλλους της εγκληματικής οργάνωσης του πορίσματος Παπανδρέου, θα αντιληφθούν τι έγινε στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το 1996 και πως ομάδες με 300 φιλάθλους βρίσκονται 10 χρόνια στη Superleague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτούς έγινε ο Κύζας διαιτητής Superleague και διεθνής και γι’ αυτό σφυρίζει ανύπαρκτα πέναλτι και ανύπαρκτες αποβολές στο 18ο λεπτό.

Έτσι ο Αστέρας βρίσκεται 10 χρόνια στην κατηγορία και στην Ευρώπη και ιστορικές ομάδες σαν την ΑΕΛ, τον ΟΦΗ, τον Άρη, τον Ηρακλή και άλλες, γυρίζουν σε χωριά.

Κύριοι, γι’ αυτό φάγατε τον Μπίκα, τον Τσαχειλίδη και τον Καλύβα, ευαγγελιζόμενοι την κάθαρση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας δει κάποιος τις διαιτησίες του Αστέρα με Πλατανιά, ΠΑΣ και την σημερινή, για να καταλάβει πως από 0 βαθμούς, έφτασε στους 12. Άντε και πρωταθλητής… Η κάθαρση είναι εδώ!!!»

Στη συνέχεια ο Αστέρας Τρίπολης απάντησε:

«Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τις γραφικότητες που αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ωστόσο, θα αναμένει μια νεότερη γραφική ανακοίνωση, στην οποία θα γίνεται σχολιασμός και στο πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Λάρισα, σε έναν αγώνα στον οποίο ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε 70% κατοχή, δύο (2) δοκάρια και 20 τελικές.

Ευτυχώς η αναμέτρηση μεταδόθηκε απευθείας τηλεοπτικά και ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι έβγαλαν τα συμπεράσματα τους…».

Η ΑΕΛ με νέα τοποθέτηση της αναφέρει:

«Όντως, ευτυχώς που η μετάδοση ήταν τηλεοπτική και όλη η Ελλάδα είδε πως το συνεργείο του οποίου ο Αστέρας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι την τελευταία 15ετία, με διαιτητές τύπου Κύζα, μπορούν να κάνουν μια ομάδα να έχει 70% κατοχή και ευκαιρίες και δοκάρια, όταν φυσικά η άλλη ομάδα υποχρεώνεται αδίκως να παίξει για 80 λεπτά με τις καθυστερήσεις με αριθμητικό μειονέκτημα, χάνοντας ταυτόχρονα εξίσου άδικα με 1-0.

Όσο για τις γραφικότητες, τέτοιες έκαναν ο Αστέρας, η Ηλιούπολη, η Βέροια, ο Λεβαδειακός, ο Θρασύβουλος, ο Πανθρακικός, ο Πλατανιάς, η Καλλονή και φυσικά ο Ολυμπιακός Βόλου, σε βάρος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγια, όταν ο κοριός της ΕΥΠ, με εντολή του κ. Παπανδρέου, του κ. Κορέα και της ελληνικής δικαιοσύνης, εντόπισε τις κοινοποιηθείσες συνομιλίες των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, που γνωρίζει πλέον όλη η χώρα.

Τώρα πια, οι γραφικότητες εκείνες είναι κακουργηματικές κατηγορίες. Αυτά προς το παρόν. Τα υπόλοιπα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης