Ισόπαλος 2-2 με τον Αστέρα αναδείχθηκε ο Ηρακλής, στο παιχνίδι για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League. Ο «Γηραιός» στο 26’ προηγήθηκε με τον Ζιαμπάρη, ενώ οι Αρκάδες ανέτρεψαν το σκορ με τους Κυριακόπουλο (37’) και Γκοντό (53’ πεν.). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 76’ ο Δώνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς άγχος, καθώς είχαν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία. Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο 26’ όταν μετά από κόρνερ ο Ζιαμπάρης νίκησε στον αέρα τον Ζουμά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Αρκάδες ισοφάρισαν στο 37’ με το καταπληκτικό σουτ του Κυριακόπουλου, ενώ στο 56’ ο Γκοντό κέρδισε πέναλτι καθώς ανατράπηκε από τον Γιαννίκογλου και ευστοχώντας από τα ένδεκα βήματα σημείωσε το 2-1.

Με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Δώνη στο 76’ διαμορφώθηκε το τελικό 2-2, που δεν άλλαξε στο 87’, καθώς ο Μάσα σημάδεψε το δοκάρι.

Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής 2-2 (Novasports ST)

Γκολ: 37′ Κυριακόπουλος, 53′ πεν. Γκοντό – 26′ Ζιαμπάρης, 76′ Δώνης

Κίτρινες κάρτες:
Κώτσιρας – Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης

Κόκκινες κάρτες:


Αστέρας Τρίπολης:
Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν, Ζούμα (58′ Ευαγγέλου), Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Στανισάβλιεβιτς (64′ Μάσα), Γκοντό, Μανιάς (87′ Τσουκαλάς).

Ηρακλής:
Γιαννίκογλου, Σαραμαντάς, Πασάς (60′ Ηλιάδης), Κούρος (81′ Καραγκούνης), Ζιαμπάρης, Δώνης, Τζανετόπουλος, Αργυρόπουλος, Γροντής, Μπαστακός, Περόνε (59′ Λουκίνας).