Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 της ΑΕΛ στο ματς για την 19η αγωνιστική της Super League. Το «χρυσό» γκολ για τους Περιστεριώτες σημείωσε στο 89’ ο Μανούσος.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα στη μνήμη του επί σειρά ετών φυσικοθεραπευτή της ΑΕΛ, Χρήστου Τριανταφύλλου. Μόλις 3 λεπτά μετά τη σέντρα, οι «βυσσινί» έφτασαν κοντά στο γκολ, όταν ο Ντέλετιτς έφυγε στην κόντρα, προσπάθησε να γυρίσει στον Φατιόν, ο Σάκιτς αντί να διώξει πλάσαρε στον Μιλοσάβλιεβιτς, με τον τελευταίο να στέλνει όμως την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Οι παίκτες των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε γρήγορο ρυθμό, ο οποίος ευνοούσε την ΑΕΛ, που έγινε απειλητική με σουτ από Ντέλετιτς και Μπαργκάν. Εν συνεχεία, ο Ατρόμητος ισορρόπησε και ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας, και λόγω των κίτρινων καρτών που είχαν δεχτεί οι δύο αμυντικοί των γηπεδούχων Φατιόν και Μιλοσάβλιεβιτς.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να ασκεί πίεση στην ΑΕΛ, η οποία «χτυπούσε» στην κόντρα επίθεση, με τον Σάκιτς να σουτάρει με το αριστερό, μέσα από την περιοχή, στο 32ο λεπτό, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από το δοκάρι της εστίας της ομάδας της Λάρισας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 40΄, η ΑΕΛ είχε ευκαιρία να προηγηθεί μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς, αλλά ο Μέγερι… φώναξε «όχι» μπλοκάροντας την μπάλα. Η τελευταία φάση πριν το ημίχρονο ανήκε στην ΑΕΛ, με την μπάλα από το μακρινό σουτ του Φατιόν να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μέγερι. Πάντως, πριν αποχωρήσουν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες για την ανάπαυλα, δύο ακόμη παίκτες, Ενσικουλού και Καρανίκας, αντίκρισαν κίτρινη κάρτα.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, χωρίς φάσεις στο δεύτερο μέρος, έως τότε, με ωραιότερη φάση αυτή που είχε πρωταγωνιστή τον Ντέλετιτς, όταν έπιασε δυνατό σουτ, διαγώνια έξω από την περιοχή, αλλά με το ένα χέρι έδιωξε, έστω και δύσκολα ο Μέγερι.

Η… λύτρωση για τους Περιστεριώτες θα ερχόταν εν τέλει στο 89ο λεπτό. Στο 84ο λεπτό, είχε περάσει στη θέση του Ουάρντα ο Γιώργος Μανούσος και 5 λεπτά αργότερα, ο επιθετικός του Ατρόμητου δέχτηκε πάσα από τον Μπρούνο και με σουτ με το αριστερό, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τους 3 βαθμούς στην ομάδα του.

ΑΕΛ – Ατρόμητος 0-1 (Novasports 3)

Γκολ: 89′ Μανούσος

Κίτρινες κάρτες: Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Καρανίκας – Ενσικουλού, Ούμπιδες, Μάντσον, Κατράνης

Κόκκινες κάρτες:

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπαργκάν (85′ Λεοζίνιο), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρανίκας, Νούνιτς (77′ Σικάβκα), Γκοΐκοβιτς, Φατιόν (58′ Σεσέροβιτς).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Μάντσον (82′ Νάτσος), Κατράνης, Κουλούρης, Ενσικουλού (66′ Μπρούνο), Καρασαλίδης, Ουάρντα (84′ Μανούσος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης