Στο κέντρο της άμυνας του ενισχύθηκε ο Ατρόμητος, καθώς την Παρασκευή ανακοίνωσε την απόκτηση του Παντελή Θεολόγου.

Ο 23χρονος οπισθοφύλακας έκανε προπονήσεις με την ομάδα των δυτικών προαστείων το τελευταίο 15νθήμερο και έπεισε για τις ικανότητές του τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θεολόγος έτσι βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία για να αγωνιστώ σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Παράσχο για την πολύ μεγάλη ευκαιρία που μου δίνει και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω τόσο εκείνον αλλά και τους ανθρώπους του Ατρόμητου που με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή.

Μου δόθηκε η ευκαιρία από τον Ατρόμητο να δοκιμαστώ και το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη παρότι είχα δεχθεί πρόταση από την Καλλιθέα την οποία θέλω επίσης θέλω να ευχαριστήσω γιατί στον ένα χρόνο που ήμουν εκεί με στήριξαν όλοι.

Ο Ατρόμητος είναι ένα πολύ μεγάλο σκαλοπάτι στην καριέρα μου. Θα δουλέψω σκληρά για να φθάσω εγώ αλλά και η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται και να πετύχουμε τους στόχους μας. Για εμένα δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά μόνο η δουλειά», δήλωσε ο Θεολόγου αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θεολόγου ο οποίος επέλεξε το Νο-22 στη φανέλα του στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σούλι Παραμυθιάς, Αμβρακικό, Πρέβεζα, Εθνικό Αστέρα και Καλλιθέα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης