Τη φανέλα του Ατρομήτου θα φοράει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Νικολά Ντιγκινί. Ο Γάλλος επιθετικός, που αγωνίστηκε τις δυο προηγούμενες σεζόν με τον Πανθρακικό, συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Περιστερίου και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματά της.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί ο Ατρόμητος αποτελεί ένα πολύ σημαντικό νέο βήμα στην καριέρα μου. Έρχομαι σε μια ομάδα που ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, που την διακρίνει η επιμονή να διεκδικεί στόχους και αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί και με καλύπτει» ανέφερε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γνωρίζω ότι ο Ατρόμητος είναι ένα σωματείο με ποιότητα και με ένα τρόπο λειτουργίας που θα ζήλευαν πολλές ομάδες. Δίνει τα εχέγγυα σε κάθε ποδοσφαιριστή να δουλέψει απερίσπαστος και να προσηλωθεί στη δουλειά του», συμπλήρωσε και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή. Ήταν κι ένας σημαντικός λόγος που επέλεξα τον Ατρόμητο έχοντας δεχθεί ήδη και άλλες προτάσεις».

Τέλος, έδωσε την υπόσχεση στους φίλους του Ατρομήτου ότι «θα κάνω το καλύτερο δυνατό για τον Ατρόμητο και θα δίνω παραπάνω από το 100% σε κάθε παιχνίδι».

Ο Ντιγκινί αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια στην Superleague με τη φανέλα του Πανθρακικού και σε 55 συμμετοχές σημείωσε 8 γκολ. Πριν έρθει στην Ελλάδα και τον Πανθρακικό είχε αγωνιστεί στις γαλλικές Le Poire ( 2006-2013) και η Vannes OC (2013-2014).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης