Ως ένα πρώτης τάξης μάθημα για τους παίκτες του χαρακτήρισε ο τεχνικός του Ατρόμητου, Γιάννης Αναστασίου, τον αγώνα-ρεβάνς με τη Ντουνάισκα Στρέντα, αφού το 2-0 έγινε αίφνης 2-2 και χρειάστηκε το γκολ του Ρισβάνη για να διώξει τα «σύννεφα» από το Περιστέρι.

«Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσουμε πως προκριθήκαμε με δεύτερη νίκη. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές αδυναμίας. Είμαστε ακόμα σε φάση προετοιμασίας, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Τους δώσαμε το δικαίωμα, γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει το 3-0», σχολίασε ο Έλληνας προπονητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν δεν λήξει το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε χαλαροί και το πληρώσαμε. Έγινε ροντέο το παιχνίδι, θα μπορούσε να γίνει 4-2, θα μπορούσε να γίνει και 3-3. Ήταν ωραίο για τους φιλάθλους», συμπλήρωσε ο Αναστασίου.

Όσο για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του στην Ευρώπη; «Η Λέγκια είναι μια ιστορική ομάδα, με παράδοση στην Ευρώπη. Σίγουρα δεν είμαστε το φαβορί αλλά στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν ελπίδες. Σήμερα πήραμε ένα καλό μάθημα στο θέμα της συγκέντρωσης. Για εμάς ήταν σημαντικό να πάρουμε την πρόκριση με μια ακόμα νίκη, κάτι που καταφέραμε», υπογράμμισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης