Οι παίκτες του Ατρόμητου θα πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν γίνει καλοί μαθητές, όπως υπογράμμισε ο Γιάννης Αναστασίου αναφερόμενος στο περυσινό πάθημα με τον αποκλεισμό από την Ντιναμό Μπρεστ. Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Ντουνάιτσκα Στρέντα, για το β΄ προκριματικό γύρο του Europa League, ο Έλληνας τεχνικός ήταν λακωνικός.

«Αυτή η περίοδος είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες, καθώς ο βαθμός ετοιμότητας δεν είναι ο απαιτούμενος. Είναι σημαντικό να μείνουνε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας. Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο μαθαίνεις από τα λάθη σου και προσπαθείς να γίνεις καλύτερος. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλοί μαθητές», σχολίασε και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι δύσκολο να είμαστε στο 100% αυτή την εποχή. Νομίζω ότι παίζει σημαντικό ρόλο ο πνευματικός παράγοντας και έχουμε δουλέψει γι΄ αυτό. Αν τα έχουμε αυτά θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα».

Όσο για την τελευταία λέξη που θα πει στους παίκτες του πριν βγουν να παίξουν αύριο; «Να είναι συγκεντρωμένοι».

Τους ποδοσφαιριστές της αθηναϊκής ομάδας εκπροσώπησε ο Σπύρος Ρισβάνης, ο οποίος κινήθηκε σε πλαίσιο ανάλογο με εκείνο του προπονητή του. «Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε στη διοργάνωση παραπάνω και να ακολουθήσουμε τον πλάνο του προπονητή μας. Ήταν μάθημα το περυσινό με τη Μπρεστ. Όμως, δουλέψαμε όλο το καλοκαίρι για αυτά τα παιχνίδια με τη Ντουνάιτσκα. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες και το πλάνο του προπονητή μας. Είμαστε έτοιμοι για το αυριανό ματς», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης