Έναν διαφορετικό Ατρόμητο, ιδιαίτερα στην επίθεση, ετοιμάζει ο Γιάννης Αναστασίου για την αυριανή (14/08, 19:00) ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League με την Λέγκια.

Ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χαρακτήρισε «πονηρό το 0-0» του πρώτου αγώνα, για μία ακόμη φορά κράτησε χαμηλούς τόνους κι απέφυγε τα προγνωστικά, δεν παρέλειψε, όμως, να τονίσει ότι ο Ατρόμητος θα διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις τις πιθανότητες που έχει για να περάσει στα πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπροστά μας έχουμε τον επαναληπτικό με την Λέγκια, μία πολύ καλή ομάδα, που μας έβαλε αρκετά δύσκολα στο πρώτο ματς. Εμείς δεν το κάναμε αυτό επιθετικά, δεν τους τεστάραμε καθόλου κι έχουμε ευκαιρία να δείξουμε πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε στον τομέα αυτό κι όχι μόνο στο αμυντικό κομμάτι.

Είναι πονηρό αποτέλεσμα το 0-0, αλλά παίζουμε απέναντι στη Λέγκια που δεν έχει δεχτεί γκολ στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με αρκετή ζέστη» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ατρόμητου, ο οποίος ρωτήθηκε για το πόσο δύσκολο θα είναι για την ομάδα του εάν θα δεχτεί πρώτη γκολ:

«Θα πρέπει να δούμε και την άλλη πλευρά που η Λέγκια δεν έχει σκοράρει εκτός έδρας. Θα παίξει μεγάλο ρόλο πως θα είμαστε εμείς. Η Λέγκια θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει, δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς δείξαμε πως στο Περιστέρι μπορούμε να βάλουμε γκολ. Είναι μια εβδομάδα παραπάνω και για τα παιδιά σε ρυθμό και αγώνες, είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως αν έχουμε την εικόνα που πρέπει από πλευράς συγκέντρωσης έχουμε πιθανότητες να χαμογελάσουμε στο τέλος».

Για το αν θα μπει η ομάδα με πιο επιθετική νοοτροπία είπε: «Δεν θα έχει καμία σχέση το τι θα πούμε με το τι θα κάνουμε. Ένα ματς διαρκεί 90 λεπτά, δεν είμαστε ομάδα που κυριαρχεί στην Ευρώπη.

Προσπαθούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, κερδίσαμε το δικαίωμα για το κάτι παραπάνω και θα προσπαθήσουμε αύριο να τα καταφέρουμε. Μπορεί και στο τελευταίο λεπτό να σκοράρουμε και να περάσουμε. Θέλει συγκέντρωση και σίγουρα και τύχη».

Για την Λέγκια τόνισε: «Την απόφαση που θα πάρουμε εκείνη τη στιγμή δεν είναι κάτι που μπορώ να ξέρω. Δημιουργούμε τις συνθήκες στην προπόνηση, δουλεύουμε, προσπαθούμε να βελτιωθούμε.

Είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας, ο αντίπαλος είναι πιο μεγάλη ομάδα, με περισσότερες παραστάσεις, έχει μάθει να λειτουργεί υπό πίεση. Κάνοντας αυτά που πρέπει και είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε. Αύριο θα είμαστε τελείως διαφορετικοί στο επιθετικό κομμάτι».

Τους παίκτες του Ατρόμητου εκπροσώπησε ο αριστερός μπακ της ομάδας, Αλέξανδρος Κατράνης, o οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα είναι τελείως διαφορετικό ματς από αυτό της περασμένης εβδομάδας.

Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, παίζουμε με μια καλή ομάδα. Στο αμυντικό κομμάτι ήμασταν καλοί, αλλά δεν τους απειλήσαμε μπροστά.

Πρέπει να είμαστε πιο απειλητικοί και να κρατήσουμε στην άμυνα το μηδέν. Θα είναι ένα ματς σε δύσκολες καιρικές συνθήκες και για τις δύο ομάδες και πρέπει στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίζουμε.

Είναι πολύ σημαντικό κάθε εβδομάδα να αποκτάς ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Είμαστε όλοι αισιόδοξοι, θα ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης