Ο Ατρόμητος επικράτησε 3-0 του Λεβαδειακού στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League. Πρωταγωνιστής ήταν ο Χαβιέ Ούμπιντες, ο οποίος δημιούργησε τα τρία γκολ της ομάδας του, τα οποία πέτυχαν οι Ιγκλέσιας (12’), Λαζαρίδης (14’) και Ναπολεόνι (76’).

Πατήστε εδω και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Ατρόμητου καθάρισε από νωρίς την υπόθεση νίκη, αφού μέσα σε δύο λεπτά σκόραρε δύο φορές. Στο 12’ ο Ιγκλέσιας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιντες και δύο λεπτά αργότερα ο Λαζαρίδη έπιασε νέα κεφαλιά και σημείωσε το 2-0.

Από τη μεριά του ο Λεβαδειακός δημιούργησε την πρώτη του καλή στιγμή στο 56’, με το Μάντζιο να σουτάρει. Από την άλλη, ο Ατρόμητος πριν πετύχει το 3-0 θα μπορούσε να σκοράρει με τους Ναπολεόνι και Παπαδόπουλο.

Στο 76’ ο Ναπολεόνι δε δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικός Ατρόμητος – Λεβαδειακός 3-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατρόμητος – Λεβαδειακός 3-0 (Nova 2)

Γκολ: 12’ Ιγκλέσιας, 14΄Λαζαρίδης, 76′ Ναπολεόνι

Κίτρινες κάρτες:
Λαζαρίδης – Κάντζι, Κονέ

Κόκκινες κάρτες:


Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος):
Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Καραγκούνης (77′ Πίτου Γκαρσία), Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ουμπίδες (84′ Καραμάνος), Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος (71′ Μπρίτο).

Λεβαδειακός (Γρηγόρης Φαράντος):
Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Μανόλο, Μάγκας, Λυκογιάννης (66′ Νικολακάκης), Κονέ, Λαμπρόπουλος, Ορτέγκα (46′ Μπούστο), Μάρτινς, Κάντζι (81′ Βασιλείου), Μάντζιος.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης