Ο Ατρόμητος προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού επικράτησε στο Περιστέρι με 1-0 του Παναθηναϊκού, ενώ το παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» είχε ολοκληρωθεί χωρίς σκορ. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την πρόκριση πέτυχε στο 65’ ο Στόιτσεφ.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Στην αρχή του δευτέρου μέρους οι «πράσινοι» έγιναν λίγο πιο δραστήριοι, ωστόσο σε ένα κλειστό κατά κύριο λόγο παιχνίδι ο Ατρόμητος στάθηκε πιο τυχερός και αφού σκόραρε κατάφερε να πάρει και την πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 65’ ο Κυβρακίδης σέντραρε από δεξιά και ο Μίλος Στόιτσεφ που κινήθηκε στην πλάτη του Μέστο, πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με σουτ στην κίνηση. Από εκεί το σημείο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να γίνει πιο επιθετικός. Ο Μπεργκ σχημάτισε δύδιμο στην επίθση με τον Κλωναρίδη, ενώ στο 75’ πέρασε στο γήπεδο και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, που έκανε το ντεμπούτο του με τους «πράσινους».

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και ο Ατρόμητος κράτησε τη νίκη και πέρασε στην ημιτελική φάσξ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-0 (Ote Sport 3)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 65′ Στόιτσεφ

Κίτρινες κάρτες: Λε Ταλέκ, Φυτανίδης, Ούμπιδες, Λαζαρίδης – Καλτσάς, Βιγιαφάνιες, Μολέδο, Τελάντερ

Κόκκινες κάρτες:


Ατρόμητος:
Μπάρκας, Ούμπιδες, Μπίτολο, Κεϊτά, Φυτανίδης, Στόιτσεφ, Λαζαρίδης, Κυβρακίδης, Λε Ταλέκ (90′ Παπαδόπουλος), Μπρίτο (82′ Ουσέρο), Σουμπίνιο (69′ Ματέι).

Παναθηναϊκός:
Στιλ, Μέστο, Πράνιτς, Μολέδο, Τελάντερ, Εσιέν (90′ Λαγός), Αμπέντ, Κλωναρίδης, Λουντ (75′ Βλαχοδήμος), Βιγιαφάνιες, Καλτσάς (64′ Μπεργκ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης