Με το ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι για την 12η αγωνιστική της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 3’ ο Ντάουντα, ενώ για τον Παναθηναϊκό ισοφάρισε στο 30’ με πέναλτι ο Μολίνς. Να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος αγωνίστηκε από το 68’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κιβρακίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε στη βασική ενδεκάδα τρεις ποδοσφαιριστές που δεν είχαν λεπτό συμμετοχής, τους Διούδη, Αυλωνίτη, Ινσούα κι αυτό είχε συνέπειες στην αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού.

Μόλις στο 3ο λεπτό, από μπαλιά του Ντιγκινί, ο Ντάουντα με «κεραυνό» από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ, ενώ στη συνέχεια ο Διούδης αποσόβησε τα σουτ του Βασιλακάκη (14΄) και Ντάουντα (16΄). Οι «πράσινοι» ως το 20΄ έμοιαζαν να βρίσκονται σε τρικυμία και είχαν να αντιπαρατάξουν μόνο ένα άστοχο σουτ του Καμπέσας, όμως σταδιακά βελτιώθηκαν και στο 22΄ ζήτησαν πέναλτι, σε τάκλιν του Ρισβάνη στον Μολίνς. Ο Σταύρος Μάνταλος υπέδειξε τελικά την ποινή στη φάση του 30’, για σπρώξιμο του Χατζηισαϊα στον Άλτμαν. Ο Μολίνς ευστόχησε στο 30΄ και ισοφάρισε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μουνιέ υπέστη θλάση και αντικαταστάθηκε από τον Χίλιεμαρκ. Ο Μάντσον στο 48΄ «άγγιξε» ένα φανταστικό γκολ με πολύ μακρινό σουτ, όμως ο Διούδης ακούμπησε ελάχιστα την μπάλα και την έστειλε να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ουάρντα στο 53΄ χαράμισε με κακό τελείωμα μία καλή στιγμή για τον Ατρόμητο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία στο 58΄, όταν ο Μολίνς βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή, αλλά δεν σούταρε καλά και ο Χατζηισαΐας πρόλαβε να απομακρύνει.

Στο 68΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κιβρακίδης, όμως το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την αριθμητική υπεροχή και να πανηγυρίσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.



Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 1-1 (Novasports 2)

Γκολ: 3′ Ντάουντα – 30′ πεν. Μολίνς

Κίτρινες κάρτες:
Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Μάντσον, Ουάρντα – Κολοβέτσιος, Καμπέσας, Λουντ, Άλτμαν, Μολίνς, Σιλά

Κόκκινες κάρτες:
68′ Κιβρακίδης

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι):
Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς (63′ Ούμπιντες), Μάντσον, Βασιλακάκης (74′ Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Ουάρντα, Ντάουντα (83′ Λαζαρίδης).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Διούδης, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουτρουμπής, Ινσούα, Σιλά, Λουντ, Καμπέσας (76′ Χατζηγιοβάνης), Μουνιέ (46′ Χίλιεμαρκ), Άλτμαν, Μολίνς (72′ Τσάβες).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης