Με γκολ του Δημήτρη Π απαδόπουλου στο 33ο λεπτό ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και έφτασε τους 40 βαθμούς. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 21η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την αρχή του αγώνα ο Ατρόμητος μπήκε με επιθετικούς προσανατολισμούς. Μόλις στο 4’ ο Παπαδόπουλος κόπηκε λίγο πριν προσπαθήσει να σκοράρει από τον Μιχαήλ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Καραμάνος από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ. Ο ΠΑΣ απάντησε με μια προσπάθεια του Ίλιτς, ενώ στο 22’ ο Παπαδόπουλος με το κεφάλι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη.

Το 1-0 ήρθε στο 33’. Ο Παπαδόπουλος με ωραία ενέργεια και δεξί πλασέ πέρασε τη μπάλα από ένα όμιλο παικτών και σκόραρε.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε. Το παιχνίδι κύλησε χωρίς ρυθμό και σπουδαίες φάσεις. Ο ΠΑΣ προς το τέλος πίεσε, χωρίς να απειλήσει τον Τσενάμο και έτσι το 1-0 δεν άλλαξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (Nova 1)

Γκολ: 33′ Παπαδόπουλος
22′ δοκάρι ο Παπαδόπουλος

Κίτρινες κάρτες: Ναπολεόνι

Κόκκινες κάρτες:

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραμάνος (63′ Μπρίτο), Ουμπίντες, Δημούτσος, Ναπολεόνι (75′ Πίτου Γκαρσία), Παπαδόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Γεωργουλόπουλος):
Βελλίδης, Μπέριος, Ντάσιος (54′ Ρουμπουλάκου), Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Αυγενικού (70′ Κρητικός), Ίλιτς, Στρούνα, Ακόστα.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης