Ατρόμητος: «Ανεπαρκέστατος ο Ζαχαριάδης»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015, 22:39
Ατρόμητος: «Ανεπαρκέστατος ο Ζαχαριάδης»
Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ανακοίνωση που εξέδωσε διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, χαρακτηρίζοντας τον εν λόγω ρέφερι ανεπαρκέστατο, ενώ μεταξύ άλλων απαίτησε ισονομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς οι φόβοι μας επαληθεύτηκαν!. Ένας ανεπαρκέστατος διαιτητής αδίκησε σήμερα κατάφωρα την ομάδα μας με τις αποφάσεις του στον αγώνα:

Α) Δεν είδε τον ορισμό της κόκκινης κάρτας στο αντιαθλητικό χτύπημα του Σανκαρέ πάνω στον Γκαρσία και τον τιμώρησε μόνο με κίτρινη κάρτα. Μάλιστα, λίγο αργότερα άφησε τη φάση να εξελιχθεί σε φράγμα του Σανκαρέ στον Ναπολεόνι γιατί άμα έδινε το φαουλ θα έπρεπε να του δώσει και τη δεύτερη κίτρινη.

Β) Δεν είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κουρμπέλη για κλάδεμα από πίσω στον Ούμπιντες .

Γ) Δεν είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπαράλες που πάτησε τον πεσμένο στο έδαφος Λαζαρίδη.

Δ) Παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τον Φυτανίδη που συμπλήρωσε δέκα σε μαρκάρισμα που δεν τη δικαιολογούσε.

Ε) Δεν είδε στις καθυστερήσεις το καταφανέστατο πέναλτι του Μουνάφο πάνω στον Ναπολεόνι .

ΣΤ) Δεν μέτρησε σωστά τον χρόνο των καθυστερήσεων και έδωσε μόλις τρία λεπτά, σε ένα παιχνίδι με έξι αλλαγές, τρεις τουλάχιστον διακοπές λόγω τραυματισμών και μια διακοπή για αποβολή σε παράγοντα του Αστέρα που ήταν τουλάχιστον ένα λεπτό μέχρι εκείνος να αποχωρήσει.

Κύριοι της ΚΕΔ και κύριε πρόεδρε της ΕΠΟ θωρακίστε την ισονομία και διασφαλίστε το 50 – 50 % για όλες τις ομάδες όπως έχετε την υποχρέωση».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015, 22:45