Ακόμη ένα «όπλο» θα έχει στη φαρέτρα του ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Παράσχος στον προσεχή αγώνα με τον Πλατανιά, για την 13η αγωνιστική της Super League.

Ο λόγος για τον Χρήστο Αρκούδα, ο οποίος ενημερώθηκε την Τετάρτη από την ΕΠΟ ότι ολοκληρώθηκε ο δεκάμηνος αποκλεισμός του από την εποχή που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ,
για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την επιστροφή του στην ενεργό δράση ο άσος των Περιστεριωτών τόνισε: «Επιτέλους έφθασε η στιγμή που περίμενα εδώ και μήνες. Η περιπέτειά μου έληξε και είμαι έτοιμος να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου την προσπάθεια που γίνεται στον Ατρόμητο. Για μένα από σήμερα ο Ατρόμητος είναι κι επίσημα ένα καινούργιο βήμα στην καριέρα μου».

Καταλήγοντας ο Αρκούδας επισήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο κ. Σπανό, τον προπονητή κ. Παράσχο και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο που με στήριξαν σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή της καριέρας μου. Εκείνο που εγώ πρέπει να κάνω είναι να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη με μοναδικό γνώμονα την επίτευξη των στόχων της ομάδας μου».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης