Την αποστολή του αυριανού αγώνα ρεβάνς με τον Παναιτωλικό για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας ανακοίνωσε ο Γιώργος Παράσχος, αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης του Ατρομήτου.

Αυτήν αποτελούν 20 παίκτες που είναι οι Σηφάκης, Μπάρκας, Αρκούδας, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Φάμπιο, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Ούμπιντες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Ναπολεόνι και Γκαρσία. Ο τελευταίος υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ωστόσο αποδείχθηκε «καθαρή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο τεχνικός του Ατρόμητου ανέφερε ότι «θα αντιμετωπίσουμε το ματς με τη δέουσα προσοχή και δεν θα μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο, όπου νικήσαμε με 2-0. Ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα και με καλό υλικό.

Και αλλαγές να έχει στην σύνθεσή του, υπάρχουν ισάξιοι ποδοσφαιριστές. Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ενδεκάδα και μακάρι η εξέλιξη του αγώνα να μας δώσει την άνεση να ξεκουράσουμε παίκτες που είναι καταπονημένοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης