Χωρίς τον Χαβιέρ Ούμπιντες θα ταξιδέψει αύριο ο Ατρόμητος για τη Βοσνία, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την FK Σαράγεβο, την Πέμπτη, στο πλαίσιο του Γ΄ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Αργεντινός μέσος δεν έχει ξεπεράει εντελώς τον τραυματισμό του και ο Γιώργος Παράσχος έκρινε σκόπιμο να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του, αφού υπάρχει και η ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Εγκουέμ, Λημνιός και Θεολόγου, με τον τελευταίο να αισθάνεται στη σημερινή προπόνηση μία σύσπαση στον προσαγωγό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά την 20μελή αποστολή του Ατρομήτου, που αναχωρεί αύριο το μεσημέρι με πτήση τσάρτερ για την πρωτεύουσα της Βοσνίας, απαρτίζουν οι Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Νάστος, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Μπάλλας, Μπρίτο, Τάτος, Γκαρσία, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Φάμπιο, Παπασπύρος.

Οι «κυανόλευκοι» θα προπονηθούν αύριο στις 20:30 ώρα Ελλάδας στο στάδιο «Ασίμ Φερχάτοβιτς», ενώ μισή ώρα νωρίτερα έχει προγραμματιστεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα μιλήσουν ο Γιώργος Παράσχος και ο Βαγγέλης Νάστος.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βούλγαρος Ιβάιλο Στογιάνοφμ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ιβο Κόλεφ και Βέσελιν Ντομπριγιάνοφ και τέταρτο διαιτητή τον Γκεόργκι Καμπάκοφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης