Διετές συμβόλαιο υπέγραψε με τον Ατρόμητο ο Ταλ Καχίλα, ο οποίος αναχώρησε ήδη για την Αυστρία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας. Ο 27χρονος Ισραηλινός αμυντικός έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και της Μπνέι Γεχούντα, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και κύρια χαρακτηριστικά του είναι ο δυναμισμός και η ταχύτητα.

«Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ μακριά από τη χώρα μου και ανυπομονώ να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, φορώντας τη φανέλα του Ατρομήτου. Η οργάνωση και οι άνθρωποι της ομάδας με γοήτευσαν από την πρώτη στιγμή και νιώθω πολύ χαρούμενος που γίνομαι και εγώ μέλος μιας από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα», δήλωσε ο Καχίλα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και κατέληξε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω του ανθρώπους του Ατρομήτου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις δίνοντας το 100% για τον κόσμο της ομάδας μας, ώστε να ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ακόμα ψηλότερα, τόσο στις ελληνικές διοργανώσεις όσο και στο Europa League».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης