Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης θα είναι ο βοηθός του Νίκου Νιόπλια στον Ατρόμητο, όπως αποφάσισε ο νέος τεχνικός των Περιστεριωτών και ανακοινώθηκε την Τρίτη από την ΠΑΕ.

Ο παλαίμαχος διεθνής αμυντικός εργαζόταν τα τελευταία χρόνια ως πρώτος προπονητής σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών, με τελευταία του δουλειά στον Ηρόδοτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, που τα τελευταία χρόνια είναι από τις κορυφαίες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω ως συνεργάτης προπονητή σε υψηλό επίπεδο και θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο Νιόπλια που με επέλεξε. Ελπίζω ότι με τη δουλειά που θα κάνουμε, ο Ατρόμητος θα φθάσει εκεί που του αξίζει», δήλωσε ο Κολιτσιδάκης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Ατρομήτου ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πίτου Γκαρσία, που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στη Βέροια, γυμνάστηκε κανονικά, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης οι Καράσκο και Μαρσελίνιο έκαναν έξτρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης