Ζωντανές διατήρησε τις ελπίδες του για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ της Super League o Ατρόμητος.

Η ομάδα του Παράσχου, με γκολ των Καραγκούνη (17`) και Ναπολεόνι (47`) επιβλήθηκε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή στο Περιστέρι και έφτασε τους επτά βαθμούς, μειώνοντας στους τρεις πόντους τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα των Ταυλαρίδη και Τζημόπουλου στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο 17ο λεπτό ο Σουμπίνιο έκανε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ και ο Καραγκούνης με εξαιρετικό κοντρόλ νίκησε τον Φέγκρους για να κάνει το 1-0. Στην πρώτη φάση του β` ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι «βρήκαν» δίχτυα για δεύτερη φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ναπολεόνι έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0, απλουστεύοντας τα δεδομένα της νίκης για τους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει με αντεπιθέσεις και στο 64` ο Βίλα σημάδεψε το δοκάρι του Ράντμαν, με σουτ από πλάγια θέση. Αυτή ήταν και η σημαντικότερη φάση του «Άγιαξ» σε όλο τον αγώνα, ο οποίος ουσιαστικά έδωσε προβάδισμα… Ευρώπης στον ΠΑΟΚ.

Κόκκινες: Ταυλαρίδης (90` δεύτερη κίτρινη) – Τζημόπουλος (92` δεύτερη κίτρινη)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης (46` Φυτανίδης), Μπρίτο, Καραγκούνης (73` Μπαλλας), Ιγκλέσιας, Πίτου, Σουμπίνιο, Ναπολεόνι (59` Κούτσι).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χριστόπουλος): Φέγκρους, Ντάσιος (83` Νάκος), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ίλιτς (74` Νικλιτσιώτης), Τσουκαλάς (67` Μπέριος), Κοροβέσης, Γεωργίου, Λίλα, Οικονόμου, Βίλα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης