Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν τη Τετάρτη στο Περιστέρι ο Ατρόμητος και ο Παναθηναϊκός, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο πλαίσιο της πρεμιέρας των πλέι οφ της Super League.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 18ο λεπτό με κεφαλιά του Αμπέντ, ωστόσο με τον ίδιο τρόπο απάντησε στο 56ο λεπτό ο Ταυλαρίδης, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Αναστασίου αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 79ο λεπτό, λόγω της αποχώρησης του Λαγού λόγω τραυματισμού, κι ενώ είχαν γίνει ήδη και οι τρεις αλλαγές από τον κόουτς του «τριφυλλιού».

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό στο πρώτο 45λεπτο, με τον Ατρόμητο να απειλεί περισσότερο, αλλά τον Παναθηναϊκό πιο ουσιαστικό. Οι «πράσινοι» που ξεκίνησαν χωρίς τους Μπεργκ, Πράνιτς και Καρέλη, κατάφεραν στην μοναδική τους οργανωμένη προσπάθεια να προηγηθούν με την κεφαλιά του Αμπέντ στο 18΄ μετά τη σέντρα ακριβείας του Τριανταφυλλόπουλου.

Οι γηπεδούχοι στο διάστημα αυτό έφτασαν κοντά στο γκολ στο 16΄ με την κεφαλιά του αμαρκάριστου Λαζαρίδη να φεύγει άουτ, ενώ στο 29΄ ο Δημούτσος εντελώς μόνος του στην περιοχή δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε και η μπάλα κατέληξε άουτ. Το ημίχρονο έκλεισε με το σουτ του Καραμάνου από πλάγια να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καπίνο.

Με μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Ο Πέτριτς στο 47΄ βρέθηκε απέναντι από τον Τσέναμο, αλλά ο ο γκολκίπερ του Ατρόμητου έσωσε την ομάδα του. Στο 56΄ ο Ατρόμητος ισοφάρισε με την κεφαλιά του Ταυλαρίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιντες, ενώ δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Πέτριτς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τσέναμο, αλλά για δεύτερη φορά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αναδείχθηκε νικητής κι έδιωξε σωτήρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 62ο λεπτό ο Παναθηναϊκός έφτασε μία ανάσα από το 2-1, όταν μετά την κάθετη μπαλιά του Νάνο, ο Ζέκα βρέθηκε μόνος του και σχεδόν προ κενής εστίας μπερδεύτηκε με αποτέλεσμα ο Τσέναμο να μπλοκάρει.

Στο 72΄ ήταν σειρά του Ατρόμητου να απειλήσει με τον Ναπολεόνι να σουτάρει, βλέποντας τον Καπίνο να κάνει την απόκρουση του αγώνα, ενώ στο 86΄ οι Περιστεριώτες απείλησαν εκ νέου, ωστόσο ο Κουτρουμπής έδιωξε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Παπαδόπουλου.

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-1

Γκολ: 18′ Αμπέντ (ΠΑΟ), 56′ Ταυλαρίδης (Ατρόμητος)

0-1: Μετά από σέντρα του Τριανταφυλλόπουλου απ’ τα δεξιά, ο Αμπέντ,ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι πιάνει μια ωραία κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Τσενάμο.

1-1: Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ταυλαρίδης νίκησε στον αέρα και Σίλντενφελντ και Μέντες και με κεφαλιά δυνατή ισοφάρισε το σκορ.

Κίτρινες: Ταυλαρίδης-Μέντες

Ατρόμητος: Τσενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης (82′ Φωτάκης), Γιαννούλης, Παπαδόπουλος, Δημούτσος, Ούμπιδες, Πίτου Γκαρσία (74′ Μπάλλας), Καραμάνος, Μπρίτο (57′ Ναπολεόνι)

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Κλωναρίδης, Αμπέντ (30′ Καρέλης), Ζέκα, Ατζαγκούν (55′ Μέντες), Νάνο, Σίλντενφελνετ, Πέτριτς (65′ Μπεργκ)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης