Η ΠΑΕ Ατρόμητος κάλεσε, με ανακοίνωσή της, τους φιλάθλους της να προστατέψουν την ομάδα στο σημερινό ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εν όψει του σημερινού επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας (19.30) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό καλεί τους φιλάθλους μας να δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του Σταδίου Περιστερίου και να αποτελέσουν για μια ακόμη φορά τον 12ο παίκτη μας. Στηρίζουμε, εμψυχώνουμε με τη φωνή μας, προστατεύουμε τον Ατρόμητο, διατηρούμε τη συμπεριφορά μας σε καθαρά αθλητικά πλαίσια.

Υπενθυμίζουμε ότι η νομοθεσία είναι ιδιαιτέρως αυστηρή σε θέματα που παρεμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Οι κανονισμοί είναι σαφείς: Απαγορεύεται η χρήση πυρσών, καπνογόνων, φωτοβολίδων και λέιζερ κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Σας καλούμε να προσέλθετε έγκαιρα στο γήπεδο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έτσι ώστε να αποφύγετε τον συνωστισμό στις θύρες εισόδου, γιατί ο έλεγχος θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός. Όσο πιο νωρίς στις κερκίδες, τόσο καλύτερα για τους παίκτες μας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απαγορεύεται, επίσης, αυστηρά η κατανάλωση οινοπνευματικών ποτών, ενώ επιπλέον δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στην αθλητική εγκατάσταση φιλάθλων οι οποίοι θα έχουν στην κατοχή τους απαγορευμένα ή μη επιτρεπόμενα αντικείμενα, ενώ σε ανάλογες περιπτώσεις θα υπάρχει καταλογισμός τυχόν ποινικών ευθυνών. Όταν παίζει ο Ατρόμητος, παίζει όλο το Περιστέρι!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης