Ματς που μπορεί να χαρακτηριστεί «ζωής ή, θανάτου» είναι για τον Ατρόμητο αυτό με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι (28/9, 19:00, ΕΡΤ). Αμφότερες οι ομάδες, μετά από 4 αγωνιστικές δεν έχουν «γευτεί» ακόμη την χαρά της νίκης, με το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου να μετρά 2 ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες, σε αντίθεση με τους Αγρινιώτες που δεν έχουν ούτε βαθμό!

Ο Ατρόμητος θέλει πάση θυσία το «τρίποντο» για να κάνει μία «νέα αρχή» στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια του αυτή, ο Έλληνας τεχνικός θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεση του τους Ανδρούτσο (αποθεραπεύθηκε πλήρως), Γκάλο, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Βέλλιος χωρίς να είναι δεδομένη η συμμετοχή του στην ενδεκάδα (τραυματίστηκε την Πέμπτη 26/09).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός αποστολής για τρίτο συνεχόμενο ματς έμεινε ο τραυματίας, Μέγερι, κάτι που σημαίνει ότι κάτω από τα δοκάρια των «κυανόλευκων» θα υπερασπιστεί ένας εκ των Θεοδωράκη ή Μανδά.

Την αποστολή του Ατρόμητου αποτελούν οι εξής: Θεοδωράκης, Βέλλιος Νταβιώτης, Χαρίσης, Μπαένα Ρισβάνης, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Γκάλο, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Ουγκράι, Μανούσος, Μανδάς, Νάτσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης