Μία απώλεια της τελευταίας στιγμής είχε ο Ατρόμητος, δύο ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρησή του με τη Λέγκια στη Βαρσοβία, για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Κυριάκος Κιβρακίδης έχει υποστεί τράβηγμα στον ραπτικό μυ και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ θεωρείται αμφίβολο αν θα προλάβει και τη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης (14/8) στο Περιστέρι.

Οι «κυανόλευκοι» πραγματοποίησαν το πρωί την τελευταία προπόνησή τους επί ελληνικού εδάφους, καθώς αύριο (7/8) το πρωί αναχωρούν για την Πολωνία και το απόγευμα θα προπονηθούν στο γήπεδο της Λέγκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και τον νεοαποκτηθέντα Ζοάο Ταλόχα, για τον οποίο απομένει ένα τυπικό έγγραφο, προκειμένου να δηλωθεί στη λίστα της UEFA (υπάρχει προθεσμία μέχρι 24 ώρες πριν τον αγώνα, δηλαδή ως αύριο το βράδυ).

Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι Μέγερι, Βέλλιος, Μανδάς, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιντες, Ταλόχα, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Κορτ και Στρούγγης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης