Στο πάθος που έβγαλε ο Ατρόμητος στον νικηφόρο (1-0) αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε στις δηλώσεις του ο Έλινι Δημούτσος, τονίζοντας ότι αυτή η επικράτηση δίνει ψυχολογία στην ομάδα του.

«Είχαμε μεγάλο πάθος, ενώ μας πέρασε κάποια πράγματα από πλευράς τακτικής ο καινούργιος μας προπονητής. Είχαμε ανεβασμένη ψυχολογία, πάντα άλλωστε με την αλλαγή προπονητή ο κάθε παίκτης θέλει να δείξει κάτι παραπάνω. Δουλέψαμε καλά στην τακτική και πήραμε τη νίκη», ανέφερε αρχικά ο παίκτης του «αστεριού» και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήμασταν άψογοι στην αμυντική τακτική και δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει σχεδόν καμία ευκαιρία. Τα δώσαμε όλα για να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το πλάνο. Είναι πολύ σημαντική η νίκη αλλά το σημαντικότερο είναι να παίξεις καλά και να κάνεις ευκαιρίες. Και 0-1 να ερχόταν το ματς, αν είχαμε κάνει περισσότερες ευκαιρίες πάλι επιτυχημένοι θα ήμασταν. Στην Ελλάδα κρίνουμε από το γκολ και το αποτέλεσμα».

Τέλος, μιλώντας για την αλλαγή κλίματος στην ομάδα του Πέριστερίου, επισήμανε: «Μην τρελαθούμε κιόλας, δεν χάθηκε ο κόσμος, κάναμε μία ήττα και μία ισοπαλία στην έδρα μας. Απλά μία νίκη με τον Ολυμπιακό σου δίνει ψυχολογία. Εμείς φέραμε την ομάδα μέχρι εδώ από πέρυσι και αυτό περιμένουν από εμάς και φέτος αλλά με δύο άσχημα αποτελέσματα δεν χάθηκε ο κόσμος. Η νίκη είναι πού σημαντική για τον κόσμο και τον Ατρόμητου».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης